Здравейте отново,
Благодаря за отговорите първо, а и аз да отговоря.
@titan Доколкото разбрах, става дума за масаж на гръб, нали? Аз също имам доверено лице, което ми помага да мога изобщо да си мърдам врата, но в случая мисля, че ме боли гърба от гладуването, пардон плодояденето,
та предпочитам да изчакам. По отношение на гладуването само на вода, правила съм два курса от по 20 дни и още много по-кратки, но преди повече от 10 години. Помня чувството и знам, че и този момент ще дойде, но в случая целта ми не е да реша "бързо" проблемите, а да ги реша възможно най-плавно, защото се грижа за семейство и работя много, та не мога да си позволя сериозни кризи.
@бате Бино спортът винаги ме е зареждал с енергия и е разпускал стреса ми, но през последните 6 месеца е точно обратното - умора, отпадналост, апатия, болки в ставите и мускулите, вдървеност, лош сън и за капак качих 12 кг буквално от въздуха. Хормоните на Щитовидната ми жлеза са в норма, но се чувствам толкова зле, че дори не мога да го опиша. И понеже не съм привърженик на медицината, реших, че вместо да се изследвам 5 месеца, за да разбера какво ми е, направо да започвам да се лекувам.
@ni_ki68 Няма да се обезводня, приемам доста течности - вода и чайчета и без мед. Ходенето по нужда е добре, всеки ден почти, мисля, че само един ден съм пропуснала до сега. Всъщност аз съм на мнение, че няма нужда от допълнителни методи за очистване и организмът се справя. А пък от шеги разбираме,
Само да добавя, че болката в гърба се мени: ту е по-тъпа, ту по-остра и се мести - беше по-нагоре, сега е по-надолу. Ще докладвам пак. Иначе ми прави впечатление, че много започнаха да ме дразнят лещите. Нося контактни лещи от 12-годишна и сега ме дразнят вечер повече от обикновено.
Айде със здраве ...