Някъде между четвъртия и петия ден на сухото гладуване съм и не мога да спя през нощта, та реших да се оплача.
За разлика от предното гладуване, нямах чак такава обширна разходка със събуждане на различни болежки из тялото. Може пък да съм ги излекувал (а дано!) предния път. За сметка на това с адска сила се върнаха болките отляво на гърба (според мен) над бъбрека. Под реброто едно такова, залагам на нещо на белия дроб. Цял ден ме мъчиха. Тъпа болка, която просто не престава. При натиск на мястото на гърба боли направо нетърпимо. И към 8-9 часа вечерта изведнъж болката изчезна.
Чудя се дали това не е отзвук от едно бронхо-преживяване преди две зими, когато от една настинка изведнъж влязох във филм с болки в дроба отляво, няколкомесечни кашлици и осезаема болка при натиск отзад на гърба. Тогава не отидох на доктор но като нищо съм се бил обзавел с бронхит или пневмонийка. Влачих я няколко месеца и първите ми контакти с Тодикамп я излекуваха почти веднага (писал съм в темата за Тодикамп). Сега обаче се питам дали излекуването е било пълно и какво е останало там.
Все пак радвам се, че постоянната болка вече я няма и при натиск почти не ме боли. Дано утре да отшуми съвсем и да я пишем излекувана.
А сега и нещо забавно. И на предното гладуване и на това упорито сънувам Кока Кола. Не съм пил кола от години, но сънувам миризмата ѝ и как я пийвам с огромен кеф. Кажете ми после, че няма пристрастяване към това нещо!
Също така доближавам 66 кг - рекорда ми за най-ниско тегло (висок съм 1.75 м) и може и да сляза по-надолу. Почвам да приличам на концлагерист.