Да разбира се.
Една от причините е недобрата храна, която ядох през последните няколко месеца - дори хляб и шоколад за няколко дена, консерви от боб, леща и подобни... дори 2-3 бири омаах. Пържени фъстъци също. И любимото ми кокосово мляко - от по-гъстото, но и то е в консервени кутийки. А накрая си ядях овеса с ананасов натурален сок. Това не беше в бг, трудно ми е с цените в ЕU, а и продуктите им по бакалиите са със малък избор за хора като мене. Имат си обаче маче и рукола, соеви кълнове, плодове и зеленчуци, намират се и овесени неща, тофу (особено вкусно е немското с бадеми и сусам),... в Италия има не скъпо конопено брашно, в Сърбия има дори сурови трици - много трудно се усвояват, не са като тези тук. Там има и фрии гмо соя, но във преработената форма, която добре знаем. Всичко това си оказва своето нездравословно въздействие и още тогава бях решил, че ще е глад след това.
Аз съм така вече - като ям подобни неща и не съм добре.
Това не е първият ми пост - преди ок 6 месеца направих нещо като 14 дена, захранване 7-9 дена, и пак 7 дена глад. Това е за тази година, миналата е с някакви по-малки. Сега за първи път ми е 20-21 дена и добре, че свършва...
Сега наближавам 68 кг, бях 78 като започнах, като си поддържах ок 75 кг при ръст 188. За първи път ми е да преодолея едно специфично изтощение, нямам сили за физически усилия, но ще се възстановят.
Друго което е - исках да видя какво означава качество на глюкозната усвяемост, или както го наричат профитата. Това се постигало при спорт или глад.
Но и исках да се захраня с много поници, а и предните не ги правих както трябва. Не успях да си навредя досега, надявам се, че и сега няма да се разсипя.
Миналия път си махнах и болки от коленете.
Искам маче и рукола, но няма да им давам по 2 лв за 100 гр на тарикатите, и за това си ми трябва място да ги сея.