Ице, представяш ли си, ако всеки доктор или лечител решеше да спази тази първата препоръка
- Отиваш на преглед , почваш да разказваш какво ти има.., но веднага те отпращат с думите: " Аз тази болест лично не съм я имал и не мога да препоръчам нищо. Почакайте да се разболея от нея, да успея да я излекувам и тогава елате ! "
Тогава най-добре да спрем с препоръките , защото хората ще си кажат - "ей, тук много болни бе. Щом дават препоръки, кой знае колко болести са имали.. "
Това че от нас искат препоръки ЗА ЛЕЧЕНИЕ и ние даваме, не значи ,че това е основното предназначение на този форум.
Говорил съм с Мер още преди две години . Най-важното и неотложно нещо, което трябва да напишем е , че сме наясно, че съгласно българското законодателство даването на препоръки ЗА ЛЕЧЕНИЕ от недипломирани люде, Е НЕЗАКОННО. Точно вчера го обсъдихме това с Малина. ЛЕГАЛНО само тя има това право.
Този въпрос се подценява , но ако някой се влоши нещо си ( след наша препоръка) и отиде да се оплаче , където трябва , със сигурност ще си имаме проблеми. Достатъчно е да съобщят по телевизията ..и да скочи половината
" съзнателна" общественост...
Затова -
първо- трябва да се напише, че форумът не носи отговорност за препоръките си ( както и всеки в България
)
и
второ - да разчепкаме понятието "ЛЕЧЕНИЕ" и да докажем ,че човек може да оздравее ,без това да се счита за "лечение". Повишаването на жизнените и съпротивителните сили , които де факто лекуват организма, не е "лечение", в смисъла, който е вложил законодателя ! ( Това аз мога да го направя)
И така ще бъдем неуязвими ако нещо се случи. Това,че досега не е имало проблем, не значи ,че и за в бъдеще ще е така.
("Вярвай в Аллах , но си връзвай камилата" , казват арабите )