За цветния прашец има отделна тема с доста коментари ,(вкл. и от мен. ) В сайта беше май.
Поводът е за прашеца, но прави впечатление и за други питания.
Става практика ,когато някой постне нещо не на мястото му , после друг идва и се закача за него и задава неговите си въпроси , а пък то отговорите си ги имало в съответния раздел... Само трябва да хвърли един поглед ..
Това явно е адресирано към мен, за това се включвам.
Както марулка обясни, зададох въпроса в дневник, тъй като видях в менюто на дамата цветен прашец.След това наистина последваха няколко поста от мен, в стил спам, относно тахан , калории и т.н.Смятам че преместени постовете тук са си на мястото...
Относно темата за цветния прашец, да прочела съм я, и в сайта и отделни коментари тук.
Не ми е ясно с какво ще се облекчи обемът на форума, ако 5 поста се преместят в друга тема...те пак ще са си 5 поста, просто на друго място.
Не разбирам защо конкретен въпрос , констатация те дразнят ( в тема за чесане на езиците), а множество други постове остават незабелязани (справка-темата за сусамовия тахан например). Както и да е, бях останала с впечатление, че форумът е "толерантен" към по лежерни съобщения и писаници.
Ако някои от постовете ми не са според правилата на форума, нямам нищо против да бъдат изтрити или преместени
И
бате Бино , съществува опция за коригиране/ допълване на мнение.Много е удачно да се използва, вместо да се пускат два поредни поста, с цел да не се товари трафика