Мерси на всички за съветите и подкрепата! Нямате и представа колко ми помагате
И така, дотук успях да си извадя следните изводи:
1. Организмът ми явно е доста замърсен (колкото и уж здравословно да си мисля, че живея..
, поради което не усвоява добре веществата от предложената му жива храна, и затова иска още и още.. Излиза, че не тялото ми е глупаво, а неговата стопанка, успяла да го докара до този хал
2. Оттук идват и всичките ми здравословни (и не само) проблеми и проблемчета (което не е като да не си го знам, де), но както разбирам, не е удачно да правя прочиствания, докато кърмя..
3. Колкото и да се юркам, няма как да надлъжа природата, та май ще се наложи да го карам бавно и полека, дано само не отнеме няколко века;)
Поправете ме, ако греша някъде, допълнете ме, ако изпускам нещо, всякакви идеи и подбутвания ще са добре дошли!
Все пак се чудя, никой ли друг не е имал проблем като моя в началото - ровя, чета из форума, ама нещо не срещам други прегладнели вълци като мене.. май ще трябва да си сменя ник-а на Ламята Спаска
Установих, че проблемът не е в количеството, просто НЕ МОГА да се заситя само със сурова храна и все търся готвенко..
предполагам, ще кажете, че е въпрос на навик..
Вери, интересно ми е, ти как беше при преминаването, докато кърмиш - имаше ли го тоя перманентен глад, не ти ли намаля кърмата (при мен го има тоя момент, не знам поради какво), как се чувстваше като цяло?
Поздрави и благодарности!
П.С. Дали да не отворя нова тема Първи стъпки в суровоядството или има вече подобна и ако да, къде?