здравейте и от мен
Отдавна познавам принципите на здравословния начин на живот, но рядко ги прилагам. Общо взето до сега съм ги прилагала с цел отслабване. В началото беше "Сила за живот", после едно 7-дневно гладуване по Лидия Ковачева, след това още 1-2 , за съжаление никога не съм успяла да се захраня правилно и след 4-5 дни преминавах към общата храна. Миналата година и аз се подложих на "Дюканската диета" за 1 месец. Разделих се с 10 тина кг. След това пак си минах на обща храна, за щастие запазих свалените килограми и не се сдобих със здравословни проблеми. Но това определено не е моят начин на хранене. Всъщност никога не съм имала сериозни здравословни проблеми. Мъчи ме само една депресия.
Не си спомням какво ме доведе в сайта. Било е нещо което ме е интересувало. И от тема на тема и рецепта след рецепта + коментарите след тях, май вече изчетох всичко написано.
От години не пия газирано, кафе, никога не съм пушила, алкохола който съм изпила през живота си е има - няма 3-4 литра вино. От време на време си правя кълнове и обожавам тези от нахут. От много години предпочитам да консумирам сурови ядки, а от известно време започнах да ги накисвам и ми харесват още повече. От една седмица си правя ядково мляко - вече съм пристрастена. Вчера /събота/ ходих на йога при Рашко. Много ми хареса и мисля, че ще продължа и в бъдеще. Всъщност нямам търпение да дойде утре
Какво друго за мен? От месец време се опитвам да не използвам химикали за подържане на хигиената на тялото. На този етап мисля , че измиването на косата с жълтък и лимонов сок е това , което съм търсила цял живот. Вместо тоалетно мляко използвам какаово масло. Решила съм да се преборя и с едно кожно възпаление с помоща на масло от чаено дърво. Ще съобщя резултати , когато това стане факт.
В последната една седмица съм се хранила изключително суровоядно и забелязах, че лицето ми "светна" и изглежда доста ведро. Незная до кога ще имам желание да го правя, но дори и да не продължа искам да изкажа едно голямо БЛАГОДАРЯ за рецептите, с които и за в бъдеще ще продължа да разнообразявам менюто си. Вярвам, че няма случайни неща в този живот и след като нещо се е случило то си има причина. Моето място тук сред вас - също.