silva78,
ти незнам дали успя да прочетеш отговора който ти написах няколко поста нагоре, незнам дали и темата си чела подробно..., както и да е, темата няма за цел да убеди някого че това прочистване е нешото което той непременно трябва да направи, напротив, тя е за този който "напълно е готов" да се впусне в прочистването след като е събрал необходимата информация която ще му позволи да бъде спокоен по време на самото прочистване. Това прочистване съвсем не е за всеки, и не цели да убеди читателя непременно че е "най-доброто нещо", още повече ако той е резервиран към него...
Виждам че имаш желание за прочистване, но имаш своите опасения, аз ти казах моето мнение, според мен жлъчката ти ще се справи с поставената задача, няма обаче да седна да те убеждавам в това или в противното, кой метод да предпочетеш и т.н... това е нещо което ти сама ще вземеш като решение, .. все пак това е алтернативна процедура която нито е задължителна, нито дори е наложителна в някои случаи.
бате Бино ти е предложил вариант за лечение/консултация при специалист - т.е. стандартния метод по който се процедира, аз не мога да ти предложа същото, от години не се занимавам нито с жлъчка нито с черен дроб, при последното ехо все едно е нямало никога проблем това беше картината, вероятно защото проблема е бил временен...
Това което предлага темата е алтернативен метод, не непременно лек и безобиден, но ефикасен, когато го пробваш ще можеш да разбреш как действа.
Който и метод да избереш - конвенционалния или алтернативния, съветвам те да се върнеш и да споделиш резултата, това как твоето тяло е усетило промяната, за да знаят хората след теб какво да очакват...