Сиси, ще ти споделя специално за теб , щом ти е интересно за Елисеева.
Не е по темата обаче , и ще ни мъмрят
Аз като ходих при нея , лично не можах да я зърна , защото се беше скрила в Карлови Вари да пише поредната книга. Така че впечатленията ми са косвени. Цял отбор от висококвалифицирани и опитни доктори са примамени в центъра й.
Лекарката , при която аз попаднах , беше много любезна , а аз много послушен, затова диагностиката продължи почти 4 часа. Използват доста точните апарати ( със стрелка !) на фирма Имедис. Опитах се да й направя впечатление като й цитирам някои размисли на академик Неумивакин, но се оказа , че тя е работила с него в миналото
Иначе пада здраво и комплексно прочистване на организма. Има някои различия със Семенова и Малахов. За тормоз над разните бацили използват прибори от рода на цепера - пускат определени честоти. Обаче не едно-единствено приборченце да въздейства на цялото тяло, а нещо като електрически гердан се премества тук-таме по тялото , в зависимост от това , къде (според диагностиката) са намерени разни нашественици ( паразити или лоши бацили) .
Аз лично имам сериозни резерви към този начин на въздействие и не вярвам в 100% му ефективност.
(
1. Установяването - кои са поразените от паразити органи или части от тялото става посредством резонансно тестиране
само в една точка - над нокътя на показалеца , което няма как да има висока точност! Ако пропуснеш някое органче, какво става - избил си навсякъде другаде , но после от него те пак се разселват из тялото където им видят очите.
Още повече , за да "отчете" приборът бацилите, те трябва да имат определена бройка , за да бъдат опасни. Ако са малко на брой - апаратът не ги лови.(казва - не са страшни) Обаче като усетят жегата зад ъгъла , гадинките почват бясно да се размножават и стават наистина много и опасни ( подобно е и когато ги подгониш с антибиотици)
(така е и в лабораторията - гледат какъв е титъра .Ако е малък - викат "карай, свиркай си " .. Да , днес той бил малък , но какъв ще бъде утре?
/ "Невъзможното днес е възможно утре" - Циолковски
/
2. Добре, установено е , че имам златист стафилокок в простатата. Почват да го гонят с ток. Обаче процедурите траят няколко дни. Ако са ме тествали в понеделник, дали към петък този стафилокок ( разбрал , че е нежелан в простатата ) не би могъл да се премести в белия дроб по кръвен път? От където никой няма да го гони?
3. За да бъдат установени и после изгонени посредством ток с определена честота, бацилите и паразитите трябва да имат тази честота.
Обаче ако са още яйца , или пък минали в някакви "спящи" състояния , тогава май нямат своя частота.. След като мине косачката онези "спящите" се събуждат и попълват редиците.
4. Лабораторно беше установено , че с ток (дори 500 пъти по-силен от препоръката на Кларк в книгата й) не е никак лесно да се изпъдят разни бацили. Поне не от първия път..
Затова болшинството (алтернативни) специалисти смятат , че фитотерапията е много по-ефикасна в тези случаи- като поотровим кръвта с това-онова , тя самата после отравя и изгонва нашественика, нали си тече навсякъде.. Затова Семенова залага именно на нея и не използва ток.
Но когато се налагат спешни действия , резонансната терапия определено би могла да бъде от голяма полза, докато се овладее положението и да се реши какво да се прави по нататък. ( Елисеева разказва за облекчаване на много тежки състояния буквално за броени часове )
Лошото е , че поне тогава, (през 2006 ) не беше организирано на санаториален принцип и се налагаше всеки ден да ходиш до другия край на Москва . Не е удобно, определено. Може вече да е по друг начин.
Но Елисеева явно дерзае яко и покорява все нови и нови хоризонти.
(Олга и Евгения Елисееви са първите , открили природния холографски метод за записване на информация в човешката кръвна плазма , и са го приложили в изследванията си .)
Купих си книгата й - " Защо човек боледува от рак. Сензационни разкрития на квантовата медицина и нови методи за лечение "
Зарадвах се , че ще науча и аз нещичко, обаче не знам как би могъл да стори това дори и професор по медицина.. защото там няма никаква медицина , само физика . Ето произволно избрани абзаци:
"
Най напред интерферентната картина е запомнила следата от срещата на големия квант с високоенергиен електрон, след това от шлейфа на разсейване започва синтезът на спиралата. С ювелирна точност започва абсолютно симетричен синтез, който ще увие шлейфа на разсейване на спиралата. Материята на кръвната плазма на човек , болен от рак, съдейства за съвместен синтез на основата на електронно позитронни двойки. "
"
Уникалните свойства на мазерното излъчване позволяват да се създаде в кръвната плазма цяла поредица универсални радиоантени. На всяка стъпка от промяната на квантовото състояние на материята на кръвната плазма възниква собствена радиовръзка , осигуряваща взаимодействието на всички микроскопични обекти в кръвната плазма помежду им и с пространството"
Цялата книга е такава. С радост ще я подаря на някой и ще доплатя , за да ми разясни какво е искала да каже Олга в нея
Но това е пътят. Стогодишните догми като например - "дошъл бацил-донесъл болест- дай ми чука (антибиотика) за да ти върна здравето.." отдавна им е време да си ходят.