Титане, ти просто ме хвърли в джаза! С какви хора се срещаш не те знам, ама много хеви метъл ми звучи тази работа! Търси си приятелка която ходи по планините, която е от по-малко населено място и е расла сред природа и чист въздух, и която като се върне в Софето след уикенд при мама и тате, да мирише на билки и свежест. Според мен е пълно с такива момичета. Ти ходиш ли на места, където има по-голяма вероятност да ги срещнеш?
Имам една много добра приятелка,която е детска учителка и много добре владее децата..то тя самата прилича на дете, но вкъщи си пуши и си пие...Как мога да кажа за нея, че не знае как се възпитава дете!? Но тя пък джътка само с колело и по принцип физически е повече в кондиция от мен..предполагам така някак горе-долу балансира нещата.Пушенето и пиенето на бирички само по себе си не е достатъчно, за да се определи човека. Един словенец има, който пуши и пие като за световно,лично гледах кадри как докато преплува Амазонка пиеше уиски вместо вода, ама човека е преплувал по дължина всички най-големи световни реки, за да привлече общественото внимание към проблемите със замърсяването и беднотията. Е, да не е по-малко човек от мен..аз какво като се храня уж здравословно и мириша приятно и организма ми функционира добре..като нямам куража да направя нещо извън себе си..Трябва непрекъснато развитие и който си мисли, че със ставането на вегетарианец е постигнал много, се лъже. Направил е една крачка. Поне от моята гледна точка де, което ме поставя в доста стартова позиция,защото аз дори не съм направила крачката, ами някой друг я е направил за мен.