Да, грешката е моя за което се извинявам,но ти не ми се први на велик....просто споделям,а не ти искам мнението
По тъп коментар от този,не бях срещал във форума
Първо никъде не съм те коментирал,а съм взел мнение по тема,която може да подведе хората с малко опит, да не употребяват студено пресовани мазнини. Така ,че моля те ,да се въздържаш от такива изказвания,това може да го кажеш на комшията или на приятеля си.
Второ,не ти искам мнението,написано във форум, е все едно да отидеш в банка за заем и да им кажеш -не ви искам парите. Не си ти човека, да решаваш кой да пише и кой не! Още повече ,че това са твой думи:
Здравейте!
Най-сърдечно ви поздравявам за избора, който сте направили и за приноса ви за образуването на тази толкова приятна общност, в която ще се радвам да ме приемете.
Това е твоят принос към приятната общност ли?
Естествено ,че мога да оспорвам писанията на който и да е доктор,затова сме интелигентни ,за да проверяваме и сравняваме,да пробваме и да направим най-удачния за нас избор. Не може сляпо да се вярва.
Правил съм поне двадесет гладувания на плодове и мога да ти кажа,че соковото за мен е с пъти по добро. Не ти се яде,получаваш минерали и течности,почива ти храносмилателната система. Лидия Ковачева е против клизмите,защото не се убедила в тяхната полза сама,а не защото не са полезни.Емилова,Георгиева,Гайдурков,всичко е пари,много пари!
Давай го по спокйно и пий зехтин и масла,омегите са много полезни,особенно за нервната система!