Даниелчо, ако зададеш тези всичките въпроси ( а сигурен съм, че можеш поне още толкова от този род ) на повечето лекари по света ,помни ми думата,още преди да си стигнал до последния, ще те попитат : "А на психиатър ходихте ли " ?
Верно ,че ние в известен смисъл сме повече от доктори, но , Вери, човек на 24г има такъв жизнен потенциал, че храненето ,дори и най-лошото ,не би имало такъв негативен ефект , дори и начина на живот като цяло не би могъл да даде такова отражение , ако няма наистина някаква патология ,та може и да налучкаме нещо
А за да те объркам още повече ( разбира се , от добро сърце, просто да го имаш предвид като още една вероятност ) мога да ти кажа какво показа електроакопунктурната диагностика при мен. Аз също имам такива моменти,когато енергията ми изчезва и отдавна също се чудя на какво ли се дължи. Та при диагностика на чакрите ми казаха нещо ,което тепърва ще анализирвам- повече енергия излиза от мен, отколкото влиза. Като това не е във връзка с физиологичните процеси на тялото !! ?? Достатъчно объркващо, нали ? Във физическо отношение ( метаболизъм,обменни процеси и т.н) енергетиката ми била супер, а в "енергийно" отношение - в недостиг. Ха, ребус!
Вероятно той стои подобен и пред теб.
Сега , при твоите 55 кг за 170 см , ти си чиста доша вата , не очаквай да имаш енергията на Митьо Крика, на Киро Скалата и подобни юнаци дори да си безумно здрав. Те са други типове метаболизми ,друго количество тестостерон се излива в артериите им - дори и само вафли да ядат по цял ден, пак ще имат повече сила от четирима като теб или мен ,взети заедно, и хранещи се с най- оптимално здравословната храна. На мен също ми се иска от тоя тестостеронец, но , ядец, и аз съм вата, макар и не чиста.
( Между другото ,Вери , във фитнес клуба точно до нас ,един здравеняк -бате Дидо Георгиев ,на тридесетина години е , хранещ се с обичайните културистични месни( конско месо), яйчни ,млечни и тн продукти, клекна със
100 кг щанга на раменете, познай колко пъти?
182 пъти! Заснеха го от М-сат , това е световен рекорд.За здравето му не говорим, а за енергията му )
Дори и липсата на някой хормон от щитовидните , не би трябвало да дава отражение на енергията. (Мой приятел също имаше Хашимото, но тренираше със 150 кг щанга. )
Добрата новина е ,че има методи ,които не се интересуват точно какво ти има, а направо го коригират. За мен това са - суровоядство ,глад и йога . В някаква последователност, за която не съм компетентен , но мисля да стана..