...Без значение дали казаното ще се приеме като лъжа или истина, когато излиза от устата на хора владеещи добре приказките си,на това е хубаво да се обърне внимание.Самия аз започнах превода и субтитрите да правя ,ама ме домързя и затова го оставих на други тази работа.Сега гледам сеир как хората спорят дали казала истина или не...хехехехе..няма значениедали е истина или не и дали е манипулация или не.Всеки сам си определя това,но е добър пример за премереност,хладнокръвие и владеене на емоциите от страна на една жена.Затова именно и свшлям липсващата ми от главата шапка,а не дали е измама и манипулация.Всеки има право да каже каквото иска и също така всеки има право да възприеме както си иска нещо...
Твойта позиция е балансирана и показва, че си достигнал до определени истини, даващи възможност да преценяваш нещата трезво и без съдене. Поздравления.
Наистина много внимателно подбира начина по който казва нещата, поради широтата на аудиторията. Но си личи, че знае много повече детайли, които просто няма как да сподели публично.
Имайки предвид потеклото и', се изисква кураж да се изправи и да говори по тази тема. Но е дошло време нещата да бъдат назовавани с истинските им имена и ще сме свидетели на все повече такива изяви в бъдеще.