Бате Бино, много готин автомобил! Не съм те мяркал из града и определено не съм виждал на живо този модел...Дано не ти прави проблеми, че като рядък модел, сигурно теудно се намират части...Между другото, ако ти трябва нещо за автомобила и го има в магазина, мога да помогна с 30% отстъпка...Това за определен магазин де, ама те всички продават почти едни и същи части...ама да не се налага
Сега за Грийниса.
Машината изглежда добре. Много приятно тиха и удобна за ползване. Първо я пробвах със 6 средни моркова и 4 средно големи ябълки...сока беше чуден.. излезе към 600 мл някъде.Също така не става въобще бавно. Пулпата излиза доста суха и пробвах да я прекарам втори път, след което пусна още малко сок и пулпата излезе още по-суха и спластена, но се появиха и мааалки парченца в спка, което не е лошо според мен...С миенето се зае жената и се справи бързо, като четката от комплекта сваля за секунди всичко, което се е набило в цедката...На следващата ситрин пробвахме пак с моркови и ябълки, но този път и цвекло. Много хубав сок става и съм много доволен, понеже предимно това ще цедя май... след това промих два пъти с по една чаша вода и пробвах с две пиперки, две краставици, няколко стръка поумекнала целина и два стръка магданоз, които скъсах директно от саксията... с всичко се справи, но явно понеже целината беше поумекнала, се позапуши отвора за пулпата и в спка влязоха малки парченца... След като отворих да я чистя се видя причината за запушването... беше се задръстило с конци от целината и тогава се сетих, че ме бяха посъветвали да редувам тревите между другите неща, а аз ги сложих последно...както и да е за напред ще знам да слагам по малко и ще редувам... По-нататък ще пиша пак, като пробвам и с други зеленчуци и плодове... Засега съм доволен...