Искам и аз да се разпиша по темата. Гледах предаването, в което Милко беше гост. Тук доста хора го оплюха и нарогаха и съм сигурен, че има защо, но бих споделил с вас, че като изключим безумната диета, която промотира, той е супер готин пичага. Навремето (2005-та мисля) се бяхме запознали, като бачках на едно спортно изложение и той беше на съседния щанд (тъкмо бяха сформирали spider sport). Голяма свежарка е, а физически беше като терминатор. Още тогава ме зарибяваше с тази високо мазнинна нисковъглехидратна диета, но бях вегетарианец и нещо не ме грабна идеята да ям меса и сланини. Наистина не знам дали някой му плаща, за да говори тези неща или наистина си вярва. Факт е, че той е в добра физическа форма, но също така трябва да имаме в предвид, че той е млад и спортува активно. Дано и да си остане жив и здрав още много дълги години, но с тази диета, която промотира, може д апостардат много хора
rawfan, тези снимки на бледоликия вегетарианец, станал дебел фрутарианец ми изглежда съмнителна или по-скоро е обратно дебел вегетарианец - станал строен фрутарианец
Така се случва най-често. Вегетарианец ял сирена, мазничко и солено, ако мине на плодове и зеленчуци с ограничено количество ядки, по-скоро би изглежда като на първата снимка
Почти всички, които съм виждал на сурова високо въглехидратна ниско мазнинна веганска диета първо свалят много килограми, но това е заради детокса, който протича. Организмът се чисти и изхвърля всичките задържани токсини, но сле дизвестно време пак почваш да наддаваш и ако включиш активно спортуване да тонизираш мускулите ставаш супер жилка или фитнес модел
Чували ли сте за Michael Arnstein - The Frutarian. Той е бегач на ултра дълги разстояния и е само на плодове от няколко години. Последната година направо ги сцепи и направи много победи и добри класирания на маратоните, в които участва. В другата тема за културизма бях писал, че всички елитни атлети вземат субстанции, за да печелят, но в случая ето едно изключение (или поне така си мисля).
http://www.youtube.com/watch?v=a2v4XpCjI-Yкакто и сайтът му:
http://www.thefruitarian.com/Та да знаете - плодовете са вредни, затова може да отстъпите порцията си на мен