Разбирам, когато няма отговори на въпросите ми когато няма какво да се каже, се стига до анализиране на емоциите ми?!
В древните учения обикновенно тези които стават лечители, ........са прекарали някоя тежка болест и са успяли да я преодолеят с методите си на лечение или с други подобни методи. Това упражнение е свързано с разрушаване на тяхното его!
Отговорите на въпросите ,си ще намериш ,но не като много питаш ,а като се вглъбиш в себе си ,защото те са там.А техническите въпроси ,които задаваш нямат никакво значение за никого ,най малко за теб.Защо?защото това са само подробности-има ли в супата семки или няма...от този род.
По последната ти мисъл.Това което твърдиш с думи е така ,абсолютно точно!Но този факт ,казан от твоята уста не звучи като истина,не защото не е истина/Истина е?/Но звъчи като не истина ,защото са само повторени думи от твоя страна-само едно повтаряне на красиви думи...Когато един болен човек ,почен да обяснява на другите как да се излекуват и по кой метод-естествения въпрос е:А ти като много знаеш,защо не си се излекувал/а досега ?Нали?...Твърдя точно за теб следното,и няма значение какво ще казваш -така ли е или не.Твърдя:Когато физическото ти тяло боледува от дадена болест-това дава веднага пряко отражение на баланса на енергиите в тялото ти,което значи само едно-започва да страда душата ,живееща в това тяло-твоето.Именно това е причината да съществува една умствена и душевна нервност и това се отразява и в постовете ти каквото казваш.А и не само в постовете ти тук.Ти така се държиш навсякъде,защото носиш страдащото си тяло навсякъде.Следователно е нужно само едно единствено нещо за да се поправи всичко това.Да се балансират силите в това твое тяло.Остави машината на Райф.Ако не мислиш че ще ти помогне тя,тогава твоята концентрация за да бъдеш излекувана трябва да се насочи към адекватната посока-в търсене на други методи.но какво правиш?Ти продължаваш да тъпчиш на едно място-занимаваш се с някаква теория на имагинерна машина,в чийто ефект силно се съмняваш.Защо?та таова е ненужно за самата теб.Но именно дисбаланса на силите в ятлото ти те карат да запецваш и да не търсиш лечението си.Ума ,душата и тялото ти са смутени.Няма никакво значение за никого и за теб най вече ,дали ще паднеш или победиш в един спор.Ако шеташ на максимата че в спора се ражда истината.тогава нека да си помислим,че в спора за машината ти си победила и си "доказала" че машината както съм я направил и описал не работи и е боклук.Нека приемем временно това.И от това следва,че в спора се е родила истината-че машината не става за нищо.Добре,обаче какво от това за тебе?ти какво печелиш?Здраве не,но може би това ще подхрани чувството ти за собствена значимост в собтсвените ти очи?..Това е единственото което може да се получи.но няма да те излекува.Защото това чувство не е реално,то е само една фикция.То не те храни,няма да оправи нищо,това чувство е самото то гладно и ще иска от Мая,тя постояннио да го храно с подобни дискусии.но ако Мая,храни едно такова чувсто,къде ще му излезе края-тя сама ще е недохранена-разбирай неудовлетворена в търсене на лек за тялото си.Това е и всичко.Не храни това ,което няма да ти донесе реална полза за тялото ти,за душата ти.Отдалечи се от него.Ето това е предложението ми-насочи се към методи,за които усещав интуитивно ,че може да ти помогнат.Ако не намериш такива-значи си наказана от съдбата и ще страдаш докато си жива.
Моето единстевно желание за да ти пиша тези дълги псотове ,точно като арменските писма,е че наистина искам да ти помогна да се излекуваш.Но то не е само за теб,а за жсеки ,които иска и си направи машината с тази цел.Мотива ми е хуманен от най високо естество.нима получавам пари за да се занимавам да ти обръщам внимание?нима не мога да си кажа на ума-ето тука някаква си ,не доволна заядливка и все намира кусури защото е крив света,какво да се занимавам с нея,да си гледа работата...нима не мога така да си кажа-мога и то много лесно и изобщо няма да си губя времето да блъскам по клавишите на компа за тоя дето духа.Мен не ме интетесуват философиите ,нито теоретичните доводи.интересуват ме само прагматичните идеи и представи.Така че остав само един мотив да ти обръщам внимание тук изобщо-да бъдеш излекувана от страданието си.
погледни другите хора-както видят какви ги ръсиш и се дръпват,не ти пишат,защо.щото няма смисъл просто...имат си по важна работа от това да ти пиват на тебе.това те обижда.ти си готова да изкараш целия форум и всички хора криви,защото ако се наложи да помислиш и за миг че евентуално ти не си правата.тогава тази мисъл би разбила едва едва крехкото равновесие което поддържав на умствено,телесно и душевно равнище.така че ти правиш всичко друго ,освен точно това.Ето -аз казвам-нека да съм лъгал и мамил че машината ,тази дето показвам работи.и какво от това?Аз пак ще съ ухилен до уши и ще се заливам по цял ден от смях и ще живея с кеф!Но ти-ти какво би спечелила.помисли за това.пак ти казвам,мотива ми е да ти помогна някак си,ако не мога -не пречи,но я си представи че точно там дето най малко очакваш -там може да е скрита панацеята за болсетта ти.Това възможно ли е?Сама си отговори.