tomika , в тоя форум към момента има 73138 публикации. Имай предвид, че почти всички съм ги прочел
Но все се случва и нещо да се пропусне, човещинка е ..
Сега видях на какво не съм отговорил:
Затова писах на лични на бате Бино, да направиме една среща. Имам идея
за направата на устройство за диагностика на резонансната честота на патогена намиращ се в организма.
Щом украинеца е вещ в тази област. Да не се мъча да окривам топлата вода Томика, аз лично нямам интерес да изобретявам или да участвам в изобретяването на диагностични апарати по няколко причини:
1. при положение, че такива има вече стотици!
"Сенситив имаго", например, се справя съвсем не лошо.
(А най-добрите са украинските "КСК Барс" и КМЭ - комплекс медицинский экспертный , на Оржелски )
2. при положение, че самият аз съм ходил до Киев да се обучавам 10 дни, и съм пръснал доста парици и много повече време в проучването на такива диагностики
3. при положение, че съм наясно , че
премахването на вирусите и бацилите е само ВРЕМЕННО решение на проблема Защото те се явяват ВТОРИЧНИ причинители на болестта, тоест , участват вече на вторият етап А по-важен е първият етап, там където се зараждат базовите причини , условията за болестта, които отварят пътя на паразити и патогени.. И затова акцентът трябва да е там, на първото ниво. Прочети внимателно няколко пъти този пост:
http://forum.zemianazaem.com/index.php?topic=2264.msg38711#msg38711 И затова установяването на конкретният бацил или вирус не е от такова значение за истинските натуропати, запознати в дълбочина с лечебното изкуство.
Ще го убием патогена , добре, но после какво? Няма да припари цял живот ли ?
Напротив - ще кацне скоро пак, защото УСЛОВИЯТА за неговото съществуване си стоят
Даже са станали още по-благоприятни
Защо ли ?
Защото сме извършили още една манипулация, отслабваща СОБСТВЕНИТЕ ЦЕЛИТЕЛНИ СИЛИ - помогнали сме на организма ОТВЪН, в изместен смисъл - принудително. Против неговата собствена логика. Наложили сме му нашата логика. И всеки следващ път той ще чака пак някой отвън да му свърши работата.. Подчинявайки се на глобалният закон на физиологията - когато една система не се натоварва и използва - тя отслабва и с времето дори закърнява, точно както животните от пещерите нямат очи. За какво им са ?
А колкото до рака,далеч не винаги , (дори на вторият стадий), са замесени патогени!
Има много други канцерогенни фактори , като например силните електромагнитни полета, радиацията, отрови разни, като напр. азбеста. А също и разрушаващи емоции. ( което е изучено брилянтно от ГНМ , д-р Хамър )
В огромен брой от случаите ракът е следващ стадий на съществувало с години хронично възпаление. С това медиците са наясно отдавна. И затова такива състояния ( язва, аденоми , миоми, и др ) се наричат предракови.
Когато организмът е изчерпал вече наличните си възможности да потиска конкретното възпаление, той прибягва до последната си възможност - озлокачествяване. Като с нея си осигурява още няколко години живот..
А кога организмът изчерпва , и какви са тези "налични възможности" ?
Това са имунна система +детоксикиращите органи ( черен дроб и бъбреци) Когато тези системи отслабнат - тогава настъпва и натрупването на токсини, защото организмът не може да ги обезврежда и изхвърля. Също и не може да се справя вече с патогените,
както е успявал да се справя докато гореизброените системи са били силни .. И накрая идва въпросът - а кога тези системи отслабват ?
Отговорът е ясен за всички нас, но той определено не е " заради патогените "