Бре, че интересни теми са започнати , докато ме е нямало ! Достатъчно материал се е насъбрал, така че ако се случи да не ми достига либидо някой ден, ще си ги отварям и препрочитам за " донастървяване"
Интерес биха могли да проявят дори и някои специализирани еротични сайтове, а и научно-изследователски структури, които да потърсят връзката между здравословния начин на живот и желанието за повече или по-малко здравословен секс. Сигурно ще излязат с някоя научна констатация , затова ще ги молим поне да ни уведомят къде ще я публикуват
Е, приятно ми стана, че отсъствието ми все пак е забелязано поне от Анджи , възможно е да съм липсвал и на други ,все пак не всеки афишира какво му липсва във всеки един момент
( А това другото - дето ти липсва нещо, ама не знаеш точно какво , е друга работа )
Та къде ли е бил бате Бино и какво е правил, скоро ще стане достояние, защото ,сериозно, имам какво да разкажа.(Трябва ми време, сега по-накратко) Пак бях в любимия ми Крим, в Киев също. Както споменах и другаде, присъствах на едно семинарче на интересен доктор суровоядец и йога от 17 годишен - Рэм Панасевич-Свирский ( има много интересен сайт) , то беше най-вече за храненето, после съвсем случайно ( или неслучайно) попаднах при един физик-изобретател , с когото надълго и широко си говорихме за компютърни диагностики,по -точно за техните недостатъци! , за различни конспиративни изобретения през годините - научни открития,които биха променили много неща, но скрити от публиката , такъв разговор човек води веднъж през живота си, по простата причина ,че хората с които можеш да го проведеш, се броят на пръстите на единия ми крак , а вероятността да попаднеш на тях -е още по-малка(тоест - извън крака ми : ) )
След което имах и друго посещение при вече познатият ми д-р Хрущев в Евпатория ,(дето приема по един пациент на ден) който като чели признава за лекарство само суровоядството и глада ( не плодояденето) , е и още едно две неща...
В останалото време се наскитах до насита по южното крайбрежие на Крим , което си е направо дрога - рядко съчетание на планина ,страхотни чукари ,заливи и море .
Има снимки, както и записи на разговорите ми с физика, а и на цялото семинарче .