Малинка , от somelier нещо ми дъха пак на нашия вечен спътник -Ортодоксалния .. Той нали все гледа да е сред нас и чрез новите си профили, които непрекъснато регистрира.
И обича да ги пуска едни такива фишеци и после да ни гледа сеира ..
( трябва да го видим , ако влиза през прокси , значи е той )
Но може и да не е обаче той.. Тогава да попитам Сомелиер - Сомелиер, ти явно не си се запознал предварително за какъв форум заделяш от времето си
.
За разлика от други местенца, тук хората са наясно кое лети и кое се яде.
Искам съвсем добросърдечно и чистосърдечно да те предупредя , че с тези си позиции ще събереш само насмешки и най-много да станеш пишман
Аз по същество не бих искал да коментирам, ще се чувствам като чели споря с 13 годишен юноша. Само 13 годишен би направил умозаключение , че щом някоя страна няма добри автомобили, то тя няма и добра медицина ..
/Интересно, страни , които въобще не произвеждат коли ,трябва изобщо да нямат медицина
А преди 170г никъде по света не би трябвало да са чували за медицина
/
( не е обидно , ние всички сме невежи , само че в различни области. Просто това за момента не е твоята област, само с обща култура и отлично образование не става..
има си спецификата. )
Просто се грижа за доброто настроение във форума , нищо лично нямам .
Аз ще се радвам да си жив и здрав, но ако някой ден ,не дай Боже, ти или твой близък се разболеете от нещо и ония дето взимат по 200$ на преглед не успеят да ти помогнат , спомни си за нас, обикновените хора , които не ламтят за престиж и високи постове, обади се , ще те пратим при един "знахар", дето лекува без пари дори и най-страшните болести (дали за теб ще избере бук или дряновица не знам
) , а ти после ще споделиш от кого си по-доволен