Когато разбрах за прочистването на черния дроб ми се струваше много сложно,с хиляда подробности и не дотам добре описано също.Това от книгата на Малахов.
Реших че ще го изпробвам и върху себе си след като видях този форум,как много хора го правят,а когато един приятел ми донесе своите камъчета да ги видя ;Dблагодаря ти Тео)-това беше сигурен знак че имам всички необходими доказателства и е мой ред.
След като от няколко месеца вече не пия,от края на януари съм на стриктно суровоядство,направих си план за прочистването съобразен с графика ми на работа иии ето какво стана:
8.02-първия ден в който пия сок и си правя клизма с урина.Почивка съм ,всичко е спокойно(доколкото може да е спокойно в къщи)
9.02-на работа съм.Температурата е някъде -10.Никога не съм стояла на такъв студ в продължение на 8 часа.На всичкото отгоре нямахме и работа,поне да се раздвижа.Раздаваха ни чай от който аз не пих ,нали си имам сок.Прибрах се в квадратна форма и изядох следните неща:500г слънчогледов пастет,чаша орехи с мед,няколко сушени сливи,няколко лъжици тахан с мед.Ужас.Реших че прочистването ми отива към провал и тая няма да я бъде.
10.02-решавам че няма да ходя на работа.Джипито ми дава 5 дни-тъкмо да си довърша прочистването.Всичко ме боли от вчерашното премръзване,но след огазване от сестра ми съм като нова.Изпадам в еуфория(нормално за мен)Излизам за няколко часа.Ест.и днес има сок и клизма.
11.02-Имам рожден ден и докато си пия сока се хиля без особена причина.Към обяд се пускаме надолу,пързаляйки се по заринатите със сняг пътеки и катерейки преспи.Много е смешно.Подариха ми ръчно правена кукличка-разревах се и после часове наред не можех да се прибера обратно в черупката си и бях много емоционална.Разсъждавах над съвременната реалност поревах си още малко и когато се прибрах имах настроение за убийство.Но си направих клизма пак и си казах-"осъзнаването идва при тези,които могат да понесат истината".
12.02-Сутринта отново сок,вкъщи със семейството,нормално.Следобед слезнах надолу въпреки виелицата.Вечерта клизма и любопитство за утрешната същинска част.
13.02-Сок,към 11ч 2 банана,13:30-салата от зеле,морков,цвекло,краставица,лим.сок и зехтин.14ч-напъхах грейката под суичъра си,пиша си в скайп с едно момче и се хиля защото в момента най-добрия начин да общувам с някой е така-без да ме вижда.16:10-вкъщи е пълно с народ-майка,татко,сина ми,брат ми,племенницата,сестра ми,вечерта идват и двама приятели,но това не ми пречи да се разкарвам с канчета пълни с урина
.Направих 3 клизми.В 18ч почвам да цедя лимони.
Тука трябва да обележа че хич не ми става лошо от зехтина-обожвам го.Страшно са ми вкусни и той и сока от лимон.С кеф изпих по 180мл от лимоновия сок и зехтина,но не ми стигна и си сипах по още около 100мл.Беше супер вкусно!.Изпих ги в 19ч.
Та изпих ги значи,пак си сложих грейката и ме налегнаха мисли.Дремнах малко,местех се от дивана на акумулиращата печка и обратно,четох една книга за астрология.Стана 20:30.Реших да пробвам онова с дишането и лютия пипер на езика.Книгата на Малахов не ми беше под ръка,а за да отворя форума да прочета точно как става трябваше да избутам 3ма човека от компютъра и щеше да има:"ама ти това ли правиш сега,ама защо,как,ти луда ли си,внушаваш си,тва са глупости".Реших да го направя по памет.
Сложих си малко лют пипер на езика(ама аз и люто много обичам Grin),клекнах,запуших си лявата ноздра с пръст и дишах през дясната.За движения с диафрагмата не се сетих,а магнита съвсем съм го забравила дори не съм го търсила къде е.Мъчех се да си представям някакъв огън,но ето какво видях в съзнанието си:
Черния ми дроб е дърво.Огромно като стар дъб.Впило корени в земята(моето тяло)то смуче отровни сокове и по клоните му растат отровни плодове,които му тежат.Аз съм земята,но в същото време една мъничка"аз"отива до дървото и с все сила го клати.Грозните зелени плодове падат наоколо,аз ги рина с една лопата,и ги хвърлям в реката,която всъщност е дебелото ми черво Cheesy
После реших че ще спя.Но не и преди да дочета за Лъв и Водолей Grin.Да ама няма сън.Мислех за поне десет много амбициозни начинания ,които планирам,опитах се да си представя че някой ме масажира че да се отпусна-към 12 май съм заспала.Събудих се към 1,пак мисли,въртене,от печката на дивана.Пак малко сън,пак събуждане.Към 3 вече ми писна,махнах грейката и отидох в другата стая в моето си легло,то пък за късмет нямаше спящи в него и там вече заспах.
Но преди да заспя усетих движение в дроба и едно чуство за блаженство което беше пак там.
Сутринта се събудих към 8 гледайки лошо от недоспиване.Гадеше ми се.Свих се на топка и успях да се накарам да стана защото ако въобще нещо е излязло то е в червата ми и трябва по някакъв начин да се махне,а до тоалетна въобще не ми се ходеше.
Направих си клизма,неочаквайки нищо.Е имаше.Такива зелени,снимки не съм правила,виждали сме доста.С погнуса(и очудване че ме е гнус от нещо,което до скоро е било в мен)събрах малко и ги показах на семейството.Майка ми(дъвчейки поничка)-хвърляй ги де!Сестра ми-още в леглото-това беше първото нещо което вижда за деня-кви са тия неща(тя е запозната,питаше по скоро за химическия състав Grin).На малкия не съм ги показвала че да не поиска да си играе с тях
Бяха към 20-30,всякакви размери и форми,имаше едно като сърце(това вече знаем защо се получава)За всеки случай си направих и втора клизма-е вече нищо нямаше.
После пак сок,на обяд салата метла+малко пастет от слънчоглед и авокадо.
Всичко ми изглежда по-светло,скокливо ми е,но дроба ми се обажда и довечера ще си легна с грейката.Другия месец пак.
През цялата тази седмица имах доста видения и осъзнавания,клизмите ме карат да се чувствам страхотно,сока от ябълки и цвекло е много вкусен,както бяха вкусни и 2те чаши зехтин и лимонов сок.Малко мързел по сред зима ми дойде много добре и през цялото време си мислех:"дори и нищо да не стане аз вече съм по-добре".
о,щях да забравя-Честит Трифон Зарезан на всички които още вярват в алкохола и неговите антидепресиращи свойства бахахаха