Добре
познавам и такива , които са от 30 години , някои и повече , други по-малко. Основното в техният начин на живот е движението и храненето , както и чистите мисли. Тези хора многкратно са ми помагали без да очакват нищо в замяна и съм ги разпитвал как така и защо го правят ( по това време бях промит мозък от социума ) а те ми казват ами доставяме си удоволствие като ти помагаме безвъзмездно. Много съм мислил върху тези думи и един ден открих смисъл в тях, това идва с промяната в съзнанието.
В общи линии режимът е следния :
1 Сутрин , не много рано - тичане около 20-30 минути , след това физически упражнения
2 Хранене според сезона , ядат предимно сурова храна и много разнообразна , не консумират захар , алкохол , никотин , други алкалоиди, фрешове , сурови ядки , всъщност май всички пият само вода и фрешове , и аз взех да го правя и никакви други напитки не ми липсват, нищо съществено от това , което си обсъждаме тук . Просто тренират повече , имат свободно време и не злоупотребяват с храна - никога не преяждат ( нещо много трудно за мен)
. Занимават се с йога , карат колело , ходят на Витоша през седмицата, карат ски , играят тенис , плуват. Но все пак имайте предвид ,че всички до един са заможни хора и не работят вече - имат много свободно време. Имат си къщи , градини.