И аз осъзнавам, че ваксините са много вредни затова преди 2 години не отидох да ми обновят някаква ваксина. Не помня за какво беше вече. Но миналата година февруари след стресираща сесия и след това лекции нещо съм се била изтощила и отивам аз на сауна и ми се случва нещо което не беше ми се случвало от поне 6-7г. След второто влизане в сауната излизам взимам си душ и тъкмо отивах в залата за релакс и по едно време ми се събраха горната и долната граница на кръвното и съм се строполила на земята. Това сигурно е било за секунди, защото като се събудих цялата ми глава беше в локва кръв и пръст. Направо съм строшила една саксия с главата си. Извикаха лекар, почистиха ме и ме пратиха в спешното. Оказа се, че имам няколко срязвания точно под брадичката. Лекарката в спешното ми проми раните, залепи ги и ми каза, че трябва да ми бие ваксина против тетанос, защото с тази пръст съм можела да си докарам нещо. Аз бях толкова уплашена, че ваобще не се замислих. И за капак на тръгване и оставих 20лв да се почерпи. Така, че колкото и да си говорим понякога човек изпада в такива ситуации, в които мисли прибързано и може да вземе неправилни решения. От тази случка ми останаха няколко белега под брадичката. Сега като се замисля аз за толкова години само лицето си наранявам и имам още 2 белега с други покъртителни случки.