XVisible.Личния опит на човека определя възгледите му.Имах щастието да отпия от извора Dr Fermin Moriano първия ученик в испания на Хамер,свидетел съм на това как деца на креват с множествена склероза се въстановяват на пълно,диабетици лично мой приятел 40ед.дневно и 20 нощни за4-5мес.го спря.Аз лично с рак на дебелото черво в продължение на 1 месец се отчиствах коагули кръв и парчета черва изкарвах вместо фекалии.Шизофрения спират се антипсихотиците и прекрасно здраве без медикаменти.Само сканер при нужда за идентифициране на конфликтите и фазата.РАЗБИРАМ НА ПЪЛНО скептично настроените защото това ако него видиш или изживееш не е за вярване,до такава степен са ни промити мозъците така функционира нашата психика поне на този етап лесни сме за манипулиране,търсим бащината фигура и я намираме в авторитетните фигури
,от тях зависи дали информацията е достоверна.При мен беше много трудно аз съм вет.техник.Като емигрирахме с жена ми 2000год. носехме два куфара почти еднакви единия с дрехите ни а другия с книги и инструменти за хирургична намеса.В Стара Загора имаше студенти които си купуваха книгите на техникума и така изкарваха 3-4ка аз си купувах тези на университета,практикувал съм тука в изпания в свине отглеждането в цялата верига от екстракцията,разреждането и консервирането на семенния материал,оплождане.израждане и отглеждане на новородените до угояването им.Там забелязах рязкия скок на смъртноста в постваксинационния период.Значително по задоволителните резултати при лечението на общите заболявания без медикаменти само изолация и спокойствие.Чак когато болестите влязоха в моя дом
и захапах дървото на традиционалната медицина започнах да си задавам въпроси и да търся отговорите.Абсолютно съм в унисон с твоето мнение всеки сам решава.Дали да вярваме или да не вярваме,дали ще мислим рационално или ще чустваме сляпо за мен грешките не съществуват само уроци и то житейски.Здравето ни зависи само от нас самите никой лекар не може да ни излекува може само да ни покаже пътека която да поемем да ни съпътства и подкрепя.Моето невежество погуби баща ми
,но неговата жертва ме доведе до пътеката, която спаси мен и цялото ми семейство
,почина от лимфома и рак на белия дроб