Няма да съм много редовна във воденето на дневничето, защото нямам кой знае какво време и желание да "готвя"
Имам чувството, че няма да мога да се справя с правенето на крекери, например. Моите ястия са по-простички и няма да ви изненадат с нищо. Ще ви моля, обаче за съвети и критики, ако някъде греша.Вчера за пръв път от 21 август /моето начало на суровоядството/ми се случи да преям. Направо ме обзе лакомията. Та, затова ще ви разкажа първо за вчера.
1. Жабурене с шарлан 15-20 мин; измиване
2. Редуване на топли и студени душове
3. Пиене на 500 мл топла вода с 1-2 с.л. чист ябълков оцет
4. Изчаках 10 мин и пих 1 л. пчелен прашец разтворен в малко вода
5. Изчаках 20 - 30 мин и изпих 2 с.л. ленено масло
6. Направих 5-те тибетски ритуала
МНОГО МОЛЯ, ПЕТКО ДА МИ КАЖЕ КАКВО МУ Е МНЕНИЕТО ЗА ТЕЗИ УПРАЖНЕНИЯ И КОГА Е НАЙ-ДОБРЕ ДА СЕ ПРАВЯТ
Бях чела някъде, че е добре рано сутрин да се прави масаж на третото око и го правя, но незнам колко е правилно.
В 14 часа ядох малко бяло грозде
Обиколих града пеша / по-точно вървях пеша 4 км/
НООО...в 19 часа като се метнах - ужас една огромна купа кълнове от люцерна, малко рукола, малко листа от мента. После ядох друга салата от домати, краставици, люти чушки. Това остави ами като си погледнах покълналия небелен слънчоглед реших да изям и него.Даже и малко тиквени семена примесих
ДНЕС: Всичко до 6-та точка е същото, отново вървях по същия маршрут-4 км и вървейки изядох 2 ябълки. Вечерта ядох отново покълнал слънчоглед /този път по-малко от вчера като количество, но и от двата вида белен и небелен/, заедно с два домата. Но мисля, че трябваше да гладувам заради вчерашното преяждане....