Рима, здравей! Я кажи какво сурово хапваш
Ами, понеже от скоро се запалих, засега хапвам много орехи, че е най-лесно като че ли и увеличих зеленчуците на салати, пия си сок от ябълки по 1 литър на ден през ден два... нищо кой знае какво, но за сега
Исторически погледнато съм от месоядно, даже хищно семейство и това ме провокира всъщност към другата крайност преди около 8 години (от втори опит, първия беше потушен в зародиш, когато за първи път чух, че има такива хора, които не ядат мръвка) Спрях месото с изключение на рибата. Сега след като прочетох и статията за млечните продукти, произходът и съставът им, силно се надявам да успея и тях да огранича до домашно кисело мляко от време на време
Обичам да плувам, тичам, понякога правя и йога, но нея я харесвам най-вече като упражнения за тялото (уникална е), че незнам къде ме праща иначе, Петко
В семейство на месоядци, контролът е много силен понякога. Обикновено много си вярват и всяка малка кризичка по очистителните процедури, води до инфарктни състояния, кавги, упреци и прочие...гледат ме под лупа.
С годините се надвам да се осъзнаят и да помъдреят, но това не става от веднъж.