Flatline ,аз не случайно те питах на колко си години
,защото усетих, че си най-много на 20
Не разсъждаваш зле, но за годините си
Чувал ли си крилатата мисъл : " Не съм достатъчно млад за да знам всичко? "
Докато станеш на нашите години със shofilev, ще си смениш убежденията поне седем пъти и половина
Не че не бих искал да си върна ученическите убеждения, но посоката за съжаление е само възходяща
Искаш дискусия? Ето ти една дискусия за Тодикамп:
251 поста ! И нито един от "дискутиращите" няма лични впечатления по "съмнителният препарат" .Само си упражняват логиката.(нещо като теб
)
http://www.chemport.ru/forum/viewtopic.php?f=26&t=41724&start=220И кажи ми - с какво тази дискусия ти е полезна ?
Тодикамп , ММС, и прочие методки , са
специфични материи! Това не е тема за хомосексуализма , религията или политиката , където всеки има повече от едно мнение даже
Ей сега да пусна един фитил за хомосексуализма и гледай каква дискусия ще пламне пак ..
Нормално е да няма дискусия, (аз даже се радвам на това) ,защото най-вероятно тя би била като тази , дето цитирах по-горе.
"Хората са устроени така - те или отричат или обожествяват нещата , които не могат да разберат"
За да има добра дискусия по нещо
непознато , трябва да се спази принципа: "
За вкуса на стридите е редно да се разговаря с тези , които са опитвали стриди" ..
Както виждаш, и аз не взех участие
по същество в темата на Светльо за ММС. ( А обикновено , както се знае , имам мнение
) Мога и да не се задълбочавам, след като Светльо вече го е направил , а аз му вярвам. ( Даже съм решил да ги почвам двата перпарата едновременно, може да се окаже ,че си пасват и взаимнодопълват)
Но за 5 или 10 дни да се получи резултат при всички , заложили на Тодикамп.. едва ли . Болшинството хора искат подобрение
на момента ! И като не го получат , казват - "не ми действа , търся друг препарат"
Познавам един човек от Добрич ( Тошко) , който напълно си разби камъните в бъбреците само с помощта на билки! НО ги е пил 8 месеца без да пропусне прием! Колко хора биха имали тази дисциплина?
Не че намеквам за закупуване на по-голямо количество Тодикамп
, но трябва да е ясно , че за затегнати ,хронични болести трябва ПРОДЪЛЖИТЕЛНА борба. ( без значение дали ще е гладуване, билки или моржуване.)
(Когато почина дядо ми , в неговата стая открих кашон пълен с лекарства , от които е било щипнато по малко , а другото си стои в опаковката ..
Но той никога не е боледувал сериозно, вероятно и затова така .. )
Нетежките болести имат една много неприятна особеност ( изследвано е ) - хората свикват да живеят с тях ! И спират да се борят така , както са се борили в началото..