Ще ви опиша накратко как се преборих с вероятен грип с помощта на ТОДИКАМП и някой други техники.
Симптоми и лечение:
Ден 1 ( събота 18.01.2014 ) - леки болки при преглъщане в гърлото, нищо сериозно, не ми направи впечатление. Дори не се и замислих до какво може да доведе това безхаберие.
Ден 2 ( неделя сутрин 19.01.2014 ) - бях като размазан на леглото, болки в гърдите и леки в бъбриците, остра раздираща кашлица ( от средната част на гърдите ) с болки в гърлото ( все едно съм лапнал кактус ), смъдене в областта на синусите, без температура. Естествена ми реакция, тичам в аптеката и забърсвам 4 сашета от вездесъщия Колдрекс. Прибирам се, изпивам го и........ се получава едно голямо нищо. Стигам до извода, че при тези симптоми вероятността да се излекувам с пиенето на сашета е нулева. Започвам да се замислям дали да не посетя JP-to. В главата ми се въртят сцени с антибиотици и други подправки от родната ни фармацевтика, минимум 10 дена на легло и ужасно дълга седмица.
По някое време леко ми се прояснява, нечовешката доза от Рaracetamol 1000mg си е казала думата.
Мисля задълбочено и намирам отговор....
Преди да легна изпих 50 капки ТОДИКАМП, бате Бино беше споменал, че е по-добре да е с натрупване и няма да действа при грип, но опитах и не съжалявам ни най-малко.
Ден 3 ( Понеделник, около 4.15 часа сутринта на 20.01.2014 ) състоянието ми е като това в неделя, но без болките в гърлото, само кашлянето ми създаваше проблеми + обща отпадналост. Проблясва ми фраза от форума "Силно изразени антисептични свойства", ах, добрата стара домашна аптека. Изпивам една чаена лъжица на гладно РОЗОВА ВОДА на фирма Алтея ( Алтея Био розова вода ) дали става за пиене, незнам, но рискувах, все пак пише БИО. Започнах да се чудя, как да промия хранопровода от боклуците. Всека сутрин пия топла вода, но сега я комбинирам със сока на един лимон и лъжица мед. На този етап свърших с промивките. Закуската се състоеше от сусамов тахан и мед, нямах под ръка ленено семе иначе щях да го добавя.
През деня основна храна плодове и зеленчуци, не съм пил каквито и да е било медикаменти. Прибрах се от работа, направих чай от мащерка и подбел, за да премахна гадната слуз, която ми излиза от дробовете. Има огромен ефект. Вечерях плодове. Преди лягане 50 капки ТОДИКАМП.
Ден 4 ( Вторник 21.01.2014 ) няма болки в гърлото, кашлицата отшумява, в момента имам остатъчна, но нищо сериозно ( МАЩЕРКА FOREVER ), няма болки в гърдите и смъдене около синусите. Странно вече ми е леко, чувствам се добре. Процедурите след ставане за същите, розова вода, топла с мед и лимон, сусамов тахан и мед, преди да тръгна 50 капки ТОДИКАМП, плодове и зеленчуци, вечерта чай, и преди лягане 40 капки ТОДИКАМП
Ден 5 ( Сряда 22.01.2014 ) същите процедури сутрин и 30 капки ТОДИКАМП. Вечерта
))) голям смях едвам се прибрах, моят обичан кум и кръстник на детето ми, ми пусна мухата за нов вид фитнес, така наречения СПИНИНГ (беше ми за първи път), днес, когато пиша този материал, съм с болки в задника, и напращели квадрицепси, но се чувствам отлично, но не благодарение на JP -to, а на форума. Благодаря ви, че ви има.
П.П.
Дали ударни дози от ТОДИКАМП вършат работа!
Дали не са вредни !
Не знам. Бях длъжен да пробвам.