Здравейте пак,
Ето обещания отчет след края на втория месец с препарата. Няма да повтарям предисторията - по-нагоре е.
Какво направихме след незадоволителните разултати в началото: видя се, че с мазане само не става - ту затихва или почти изчезва, ту пак се обостря - особено при едно от децата. Решихме да им даваме да пият. Ми не е лесна работа да ги придумаме - малко поблизват, чудят се, капка-две преглъщат... И е ясно, че не са с предубеждение, няма как
Просто явно не им се пие съвсем. Да не говорим, че напоследък като видеше, че се каня да го мажа, едното дете почваше да вика "н'искам, н'искам мажа, чешам" (сърбежът след намазването е много силен и не затихва, докато не се добави някакво масло - например бадемово - мъжът ми потвърди тия проявления на препарата).
Принудихме се на друга мярка: един много як чай (вече знам, че е така) за пречистване на кръвта - поне за такъв го дава хомеопатът д-р Атанас Михайлов. Не съм ходила при него - от сайта на "Часът на мама" го взех - 4 билки (шипки, петопръстник, корен коприва, листа къпина). Плюс клеева тинктура и сребърна вода. Е, след има-няма седмица-две нещата са коренно различни (чукам на дърво!). Сега се надяваме съвсем да се разкарат зачервяванията и децата да се успокоят.
Да отбележа, че през цялото време мажехме с тодикамп. Сега ще почиваме 8 дни и после ще видим как ще продължим - външно, вътрешно, с чай...
Прилагаме тодикамп и за други неща - например мен неприятно ме бяха стегнали мускулите на дясната страна на шията, рамото, плешката - от тази страна има едно постоянно течение в офиса вече 2 месеца и явно колкото и да държа, ми се е отразило. Мазах 3 дни поред сутрин и вечер и ме поотпусна, всъщност мина. Баща ми пък има наследствени проблеми с кръста-с първото намазване още се почувства облекчение (той обаче си мисли, че си внушава
, но ще продължи да се маже).
При първия ми постинг имаше предложение от titan да взема да пречистя децата. Сериозно се обръщам (пак) към него – как да стане при 2-годишни? Глад, сокове за седмица и от сорта не са приложими. Пък ако някой има успешен опит с такива терапии с деца на подобна възраст, да сподели как става на практика, плс.