Искам да споделя моят опит с пречистване на жлъчката от камъни.От 15години имам 1 камък с рамер 1см който не расте, най вероятно е калциран. Правил съм чернодробни пречиствания със зехтин, грейпфрути и лимони, вадил съм доста камъни и съм чувствал облекчение от страна на липса на жлъчни кризи след това, използвал съм и билката Васермен, миналата седмица изпробвах друг метод за премахване на камъни в жлъчния мехур. Ще цитирам част от книгата Соколечение по метода на д-р Норман Уокър "Лек за всяка болка":
"Изпиването на сока от един лимон, разтворен в половин чаша гореща вода, няколко пъти на ден, както и половин чаша смесен сок от моркови, цвекло и краставици по 3-4 пъти на ден помага за отстраняването на пясъка или камъка за няколко дни или седмици ( в зависимост от размерите и количеството на камъните).
Ето един характерен пример:
Мъж на около 40 години се оплаква от остри болки в продължение на цели 20 години. Лекарите констатират наличие на камъни в жлъчния мехур, което се потвърждава от рентгеновите снимки. Жлъчният му мехур остава на мястото си само защото него го е страх от операция.
Научил за ефективността на соколечението, този пациент се обръща към специалисти и получава компетентни съвети. Преди всичко - ударното лечение със сокове може да предизвика по силни болки, отколкото е имал преди, но те ще траят само от няколко минути до един час, а след това , когато разтвореният калций мине през жлъчния канал, ще стихнат. Той изпива 10-12 чаши гореща вода със сок от един лимон във всяка чаша, както и около половин литър пресен сок от моркови, цвекло и краставици, разпределен през целия ден. На другия ден получава ужасни болки - всеки пристъп трае по 10-15 минути. Към края на седмицата настъпва кризата, той се търкаля по пода от непоносими болки, но изведнъж болката утихва и скоро след като камъните излизат, се получава реакция, урината му потъмнява. Отсега нататък той става съвсем друг човек, подмладен и убеден в силата на природните лекарства.
Смесеният сок от моркови, цвекло и краставици е едно от най добрите очистителни средства за жлъчния мехур, черния дроб, бъбреците, простатата и други полови жлези."
На всеки час през деня изпивах по чаша гореща вода с разтворен сок от един лимон (12 лимона), пиех със сламка за да не разруша емайла на зъбите си, изпих също и половин литър сок от моркови , цвекло и краставици, не съм приемал храна през този ден, в 18ч изпих 1 лъжица английска сол, в 22ч изпих 100г зехтин смесен с 200г сок от грейпфрут, загрявах черния дроб с ел. възглавница. На другия ден изпих 1 лъжица Натриев сулфат (Глауберова сол) разтворена в топла вода. Извадих много камъни които бяха доста размекнати. Изчезна болката в стомаха и дясното подребрие, която имах при напипване. Изчезна и болката от колита който беше провокиран от жлъчно-каменната болест. Все още не съм се гледал на ехограф за да видя дали камъка липсва, но когато го направя ще пиша.