Е не е истина просто! Вчера седнах да пиша тема електормагнитното поле, как ни влияе и как да се предпазваме от него, но времето беше хубаво и излязох! Ами аз ще направя така- няма смисъл от друга тема, защото така или иначе тази ще стигне до там, затова ще копирам тук това, което си написах на чернова, и ще действаме нататък
А. Електромагнитното поле
Знаем, че всички електроуреди вкъщи създават електромагнитно поле. Човешкото тяло също има такова поле. Тялото ни излъчва светлина, която е в порядъка на квантума. Тази светлина представлява биофотони (по-сериозни изследвания през 70те прави др. Popp, аз лично намерих интересна литература по въпроса в университетската библиотека, ако някой иска, мога да препратя една статия която обобщава постигнатото досега), които биофотони съдържат цялата наша информация- генетична и придобита (как точно става така, че биофотоните на всяка клетка комуникират с клетката и с другите биофотони и как се получава светлина се обяснява със закони на физиката- ). Клетките и биофотоните трептят, и тяхното трептене се измерва в гигахерца. А молекулата тубулин, която “разчита” светлинната информация комуникирана между клетката и биофотона, може да бъде унищожена от много малки количества живак. Пък живак така уж между другото се съдържа във ваксините, в морето (морските риби)..
На Изток електормагнитното ни поле и светлина се нарича енергийно тяло. Не е трудно да се досетим, че електромагнитните полета- нашите и на заобикалящите ни хора и предмети, си взаимодействат по някакъв начин. Примери:
Съня- ако леглото ни е на място с електормафнитна радиация, тя подтиска произвидството на хормона мелатонин, който се нарича “хормона на младостта”, защото отговаря за съня и качеството а съня. Ако се установи такава радиация, леглото естествено се мести. Но как се установява тя? Ако имате котка- преди да сложите леглото си някъде, вижте първо къде котката ще се свие да спи. И не си слагайте леглото там. Дали това, че котката ми идваше да спи под юргана ми, значи, че леглото ми е на кофти място обаче ?
) Най-добре е да няма никакви електроуреди в стаята. Сигурно има и по-финни методи, но оставям въпроса отворен.
Мобилните телефони- Вълната, която носи информация, трепти в гигахерца. Да, ама и трептенето на ДНК и на биофотоните е в гигахерца. По този начин разговорите по мобилен телефон нарушават комуникацията между ДНК и биофотоните. Най-елементарните изследвания показват измяна в ритъма на сърцето, когато има и когато няма микровълни (включени телефони) наоколо. Един вариант за спасение е говоренето със слушалки, и то такива, които да не допускат близо до главата носещите вълни. Мобилния никога да не се носи близо до сърцето (някой си ги носят на верижка около врата). И тука идва Неутроник. В сайта Мер публикува статия за Неутроник, появи се и човек на име Андрей (един друг Андрей), които е оставил телефонния си номер и вероятно е дистрибутор. Неутроник е руска разработка, цената му е около 40 лева в Русия (по данни от сайта). В Пловдив един човек е разработил друго нещо, на което цената е 4 лева и доколкото разбирам е просто рисунка (
http://www.bio-m.net/services/88.html ). А аз намерих в един магазин при щанда с био храни много подобна медна пластинка- рисунките и на трите разработни много си приличат, да не кажа че са еднакви. Хърватска е и струва 15 евро. Тези неща са предназначени за абсолютно всички електоруреди. Дали някое от тях е надеждно?
Лаптопи- при нагряване на клавиатурата, започва да се излъчва берилий. Берилий не само се използва в самолетроенето, но както Уикипедия услужливо ни информира- е силно токсично вещество. А самата пластмаса, от която се правят клавиатурите, при нагряване започва да излъчва запалими газове. Повечко информация :
http://www.melisa.org/index.phpУредчетата споменати по-горе дали помагат не знам, но е добре колкото се може повече да проветряваме стаята с компютъра, за да се сменя енергията.
Безжични телефони- изглежда те са най-опасния уред вкъщи. Микровълните които излъчва безжичен телефон, един немски физик си е направил труда да ги измери, и установил, че енергията, която се пренася през две стаи, е същата като на реактивния двигател на Боинг 737 бучащ до главата ви. Аналоговия телефон ни вреди само докато говорим, защото само тогава предава сигнал. А безжичния, изглежда, “бръмчи” постоянно..
Безжичен интернет- действа като безжичния телефон. Двата са най-опасните. Следвани от електромагнитните полета създавани от всичките кабели и уреди вкъщи, телевизора, и накрая на опашката за мобилните. Но мобилния поставен до ухото след втората минута разговор почва да “гърми” клетки. Аз лично когато съм навън, се оглеждам и ако някои близо до мен говори по мобилния си, бягам настрани, тъй като вълните не удрят само него, ами и тези наоколо.
Пломбите-старите амалгамови пломби- онези сивите, не само че изпускат с години токсини в главите ни, но и спомагат главите да служат като антена на електромагнитните вълни.....
Темата може да бъде просторна. Можем да говорим и за електромагнитното поле на Земята, за подпочвените води, за фен-шуй. Можем да говорим за начини на детоксикация- някъде четох че тялото има над 200 гена специално за детоксикация, но как се активират всички те?
Б. За цветята и как те ни пазят. Ще напиша в следвашия пост, че този стана много дълъг