Здравей
После дойде
Ако питаш за житния режим, мина много добре, макар и да не изкарах 10 дни, а 6. Да не казвам голяма дума, но не мисля да ям месо. Аз не обичам да правя генерализации - ако ме привлече някой път може и да хапна. Или нещо екзотично, което не съм опитвала, от любопитство. Не ми липсва, аз не съм била фен никога. Последните месеци, след като лятото свалих 6 кг със суровоядство, минах пак на ВМНВД (животинска), за да видя дали наистина това е причината. Върнах си всичките килограми до 1! Пак толкова бързо, т.е. не е чиста мазнина. Не мислех да спирам и яйцата, но вчера си направих омлет от домашни яйца със сирене и ми миришеше ужасно! Днес на обяд съседаната маса бяха поръчали дробчета, и те ми миришеха много отблъскващо. Та така
Рибка си обичам, но да видим...откакто почнах пак суровоядство не съм яла.
Иначе да ви кажа, хряна ми действа много добре! Откакто взимам сутрин на гладно почти не ми излизат пъпки. Кефя се много
Не съм очаквала толкова бърз резултат
Как се храня напоследък:
Сутрин ям накиснати от вечерта поне 2 вида семки + сушени боровинки, става мега яко.
Обяд - салата задължително + нещо друго (утре ще е суфле от спанак
)
Вечер - каквото намеря, много обичам сусамов тахан, особено с горчица, но гледам по малко.
Забелязвам отново с колко малко количество се засищам, супер е! Спираш да го мислиш много, знаеш си - 1 плод и си готов за подвизи
Снощи се нанесох в нова квартира и прегреших за добре дошла - пихме вино със сирена (обожавам бри и ементал). Обаче само с мезетата се бях нахранила, а не беше много, към 40 гр. общо.
Хайде толкова от мен, че трябва да бягам до апартамента на родителите ми, за да се допренеса. Най-важното остана, шарланчето и зехтина ми
Смятам да съм на суровоядно ВМНВХ.
Поздрави!