Здравейте и ЧНГ на ...инвалидна количка
Много време мина от последния ми пост - така и не го направих чернодробното. Пробвах се и с хрян, и там не успях. Не успях и да постя, изобщо беше ми много празнично. Понеже ми стана тъпичко, че не успях да постя и да се пречистя, се постарах доста и освен 2 парчета баница с късмети и салатата снежанка, която правих, не съм си позволила почти нищо друго, не-сурово.
Почнах годината доста стриктно и забелязах страхотен ефект - преди като си правех смути банан+магданоз, точно след 30 минути вече бях озверяла от глад. Обаче сега си слагам в него спирулина, хлорела и стъбла от люцерна - по 1 чаена лъжичка. Нямам никакъв проблем да изкарам до обяд, независимо от болките от вакуума в стомаха
Нямам и авитаминози, благодаря ви МНОГО за съвета...вярно, че дадох около 60 лева, но количествата стигат за около 2 месеца, т.е. 30 лв на месец за пълноценна закуска, значи по лев и нещо на ден...
Обядите ми основно са салати или зеленчукови супи (като ям точно 2 вида от тези в стола), вече по-рядко млечни - само като няма друго. Януари месец беше доста къс откъм бюджет, добре че останаха 2 кг. ябълки и няколко зелки от нова година, та закрепихме положението
Преди 2 седмици изпитах страшен копнеж за кисело зеле с ориз, няколко дни страдах и...накрая си сготвих (беше ми за пръв път), с басмати ориз, моркови и кимион, стана страхотно!
Днес съм 3ти ден на житния режим. Миналата година ми беше прекалено студено и не го направих във Водолей, явно не съм била готова за това. Сега се чувствам прекрасно, не ми се ядат други неща, единствено съм страшно жадна.
Ще се постарая да се захраня правилно - до сега винаги си слагах морска сол в ангелската супа, случвало се е да пия чаша вино...просто не бях наясно, че не трябва, но човек се учи цял живот.
Толкоз от мен за сега