Че сме обект на облъчване аз определено вече не се съмнявам.
Още преди 2-3 години имах разни усещания все едно ми тече вода от коляното надолу, по крака ми се появяваха странни белези, случвало се е лятно време като минавам пред една определена сграда доста пъти да получа някое упарване по гърба, но тогава съм си мислел, че някое хлапе си играе с лазер.
Усещанията от облъчването могат да бъдат и такива, че никога да не ги асоциираш като нещо такова освен ако не внимаваш за повтаряемост и посока откъдето идват. Загряването не винаги се получава, но когато се усети, че някоя част от тялото е с няколко градуса над нормалното се отместете да видите дали усещането ще престане. Можа да бъде като леко настръхване на кожата, което се движи или като сърбеж.
По-интензивното облъчване се усеща като допир или натиск, но когато е върху ставите следват проблеми...
Усещал съм и убождания след които остава малък кръвоизлив върху кожата.
Случвало ми се е да получа усещане за иглички в ръката и произволни свивания на пръстите или съкращения на част от по-голям мускул (но само тази част върху която попада облъчването)
Нямам за цел да плаша някой, просто бъдете нащрек и не вярвайте на психиатри и невролози
В тази тема
http://forum.zemianazaem.com/index.php?topic=1633.0 съм дал доста материали по темата. Четете ги докато е време, че вече виждам и зомбита по улицата (познават се единствено по погледа).
Доста хора около мен вече не разсъждават трезво - нещата явно са отишли далече