От както научих от бате Бино за жабуренето с кислородната вода всяка вечер след измиване на зъбите го правя, след което намазвам с прополис. Въпреки, че бях чела книгата на Неумивакин, се доверих на метода чак като го чух от този форум. Много съм доволна - зъбите ми се избелиха, зъбния камък почти изчезна и венците са все по-добре /преди време имах кървене от венците/. Така че едно голямо БЛАГОДАРЯ на бате Бино!
Възползвам се от възможността да попитам специалист за две неща относно зъбите, които ме вълнуват:
1. Преди година между горните два зъба ми се образува разстояние, не съм сигурна, но може да има някаква връзка с втората бременност. Майка ми е казвала, че като малка ме е водила да ми цепнат някаква ципичка на горната устна, именно за да не се образувало разстояние, но така или иначе това вече е факт. Чудя се единствено с поставянето на брекети ли се коригира това състояние на зъбите?
2. Някъде във форума четох, че някои си вадели последните кътници, за да не им възникнат проблеми. Това правилно ли е? / Мисля, че някъде Петко беше споменал за това./