Foti е подпалил моторетката с високоенергийното гориво, пък вий сега му дишайте прахта. И не се вясна даже да обясни тайната на панацеята
чиа-400гр
амарнт-1пакет
кинуа-1пакет
ленено семе-750гр
сусам-500гр
пшеничен зародиш-1кутия
трици-500гр
всичко това се смесва(най-лесно става във леген),след това трябва да се затворят във кутии или буркани на винт. целта е да не се овлажняват гранясват или да не се завъдят буболечки(гъгрица например). това количество ще ви стигне поне за един месец.
една порция е 50гр семена към всяка порция се добавя около 5гр. канела. забележка канелата която я продават на прах има примеси(канелата е изключително полезна за кръвоносната система.за съжаление някои хора не я понасят). всяка порция се кисне от предната вечер във чаена чаша със вода(ако температурата е по-висока от 25градуса трябва да се държат във хладилника,при висока температура започва процес на ферментация).важно е да не се киснат семената във нищо друго освен във вода!!!
на сутринта се добавя още малко вода защото семената са изпили почти всичката вода, 2/3супени лъжици мед, ядки по желание. това се мели във пасатор или нещо за мелене. пие се веднага.
П.С.
благодарение на цялостното здравословно хранене и сменената ми концепция на мислене почнах да си поставям по високи цели във живота, спорта и да ги постигам. пост пример,
скъсах кръстни връзки на коляното оправих го без операция и хапчета само носих 20 дена шина за да го обездвижа,започнах да скачам на въже 5дена след като махнах шината,рекорда ми е 2часа и 40мн без да спирам. за един час правя 10000 оборота на въжето.
надявам се да съм помогнал поне малко. извинявам се ,че чак сега ви пиша.