До, ггбг уфхч.
Уважаеми,незнам кой,( Анонимноста едва ли говори нещо възвишено)
Как е възможно,
първия ти пост във форума да е ужасна критика
Толкова ли не видя нещо хубаво тук,та започна с критика представянето си,ако може да се нарече представяне?
Правиш се на различен,а самият ти критикуваш,критикуваш,кой не бил вегетарянец,колко не възвишени и зле програмирани има.Не така,моля те.
Ти си типичния българин,който описваш
Описал си себе си.
Искам да сте такива,онакива,НЯМАМЕ ПРАВО да изискваме от другите, дай личен пример,напиши нещо възвишено.
Възможно ли е само да се хвалим и прегръщаме,да сме лицемери,да не си казваме истините в очите?
В този форум има
Дух,Любов,Доверие и ВзаимопомощИ всички ние сме допринесли да го има и да ставаме все повече.
Още нещо,гордеем се ,че сме се променили към по добро,щадейки природата.
Не ми се разбива поста ти ,за да го анализирам,но мога да кажа,че е сгрешен тотално. Само ще ти извадя част от думите,те даже не се нуждят от коментар.
Радвайте се на това което имате, за да имате повече и по-добро. Това във всички книги които четете го пише.
четях с интерес форума, но напоследък все повече и повече виждам че мнозинството от пишештите са не само не суровоядци, но и не са вегетарианци, в мислите си.
Не допускайте да не поправите тази грешка във "софтуера" си, това е ключов момент.
Бъдете творци, творете с мислите си,
Толкова дълъг пост,а съдържанието е толкова кратко.Изказването е като на комсомолско събрание
Писна ни да ни поучават.
Направи си дневник,споделяй,пиши и си гледай живота,Давай го по спокойно,Не учи другите. Дай личен пример на любов към околните.
Ето едно мое стихотворение по темата:
Когато на път съм да бъда охулен,
приемам го даже с охота,
поставяйки тръни по пътя ми само,
ме водят във вярна посока!
Да мълча пред лъжата,да си трая смирено,
да потривам доволно ръце,
човека невинен със кал да очернят,
да не може да вдигне лице.
Ако можеш добро,направи го,
ако искат ти помощ ,я дай,
човешкото зло забрави го,
все пак може да има и рай!
Стоян Бенчев - Бенато
Радвам се,че ви има и сте такива каквито сте. Благодаря ви!