Тая вечер на сън ядах сурова змия. Не ми хареса.
Май няма да опитвам змийско повече.
Иначе се чудя как да вкарам повече религия в тренировките ми:
"Dands and bethaks make the muscles of the body so incredibly strong that the wrestler appears divine. Dands and bethaks are the mirror in which the aura of wrestling is reflected. They are the two flowers which are offered to the “wrestling goddess.” Dands and bethaks are the two sacrifices made to the goddess of wrestling. If she is pleased she will bestow great strength and turn mere men into wrestlers." Atreya
Напоследък съм много доволен от храненето и тренировките си и даже незнам каква е причината.
Не съм си променял много храненето, освен че малко съм увеличил бананите и кълновете последните седмици, а от по-скоро и доматите и краставиците (тва значи и лука
), които най-накрая добиха някакъв по нормален вкус, сравнен със зимния им. Намалих яйцата. Зелените смутита са константа, но мисля че трябва да ги увелича и то значително, въпреки че ще ми е малко трудно. Друго което увеличих много рязко е маслините. Блазня се от идеята, че организма ми най-накрая се е настроил да обработва суровата храна по-пълноценно.
И най-накрая, тренировките ми може би са както, когато не бях суровоядец
Можеби забравих на-важното. Увеличих водата.