Злоядев, сложна е материята, приятелю.. За щатите - със сигурност не ползата , а нещо друго е било водещо при вземане на решението за легализация
Вече и пеленачетата трябва да знаят, че правителствата
навсякъде са корумпирани до последната молекула на тъканите си! И въвеждат само това , за което някой им плати най-много! (прочетете тази статия, извънредно важна е!! Мисля даже да я пусна в отделна тема:
http://www.otizvora.com/2014/01/5979/ )
Другият аспект на "дилемата "марихуана : Сама по себе си тя може да не е вредна, но да предразположи пушещите я към търсене на още по-силни въздействия и така да скочат наистина при ужасяващите сентетики и прочие там субстанции, които деградират личността за нула време!
Това е лошото на пристрастяващите/въздействащите храни и растения : трудно се удържа на ниски дози!
Почти няма човек, който да пуши по 2 цигари на ден или да пийва само по една чаша вино или само 30гр ракийка..и то "отвреме на време" !
( Аз също си знам, че една чаша кафе на ден няма да навреди на нищо, обаче в един момент взеха да стават две, че даже исках и трета .. и в един момент отсяках: до тук бях с кафето!
)