Много ми е интересно и приятно да чета историите ви.
Предполагам, че е доста трудно на тези, които имат сериозен отпор от страна на семейството и хората, с които живеят.
За нещата при Люба си мисля, че са на друго ниво неразбирателствата и избиват в храната, като най-очебийно нещо.
Макар че предполагам, че все са на друго ниво неразбирателствата и различието в представите за храненето са само проявление.
С мъжа ми разговора на тема "жена ти си превърна във веган и вкъщи повече няма да се носи животинска храна" мина по-добре от очакваното. Аз лично много се притеснявах да обсъждаме този въпрос, нямам идея защо.
Мислех, че ще има съпротива или някакви уговорки и договаряне на "изключения" от правилото. А всъщност започна да ме разпитва разни работи. Трансформацията ми остана невидима за него (то и за мен стана невидимо де), но е усещал, че нещо има... И беше доволен, че изплюх камъчето.
Интересно ми е как ще се случат нещата с другите хора край мен. Какви реакции ще има. Баща ми и дядо ми ще има "ама как, ама защо?", но няма да се чудят дълго... Те все обясняват, че без мръвка не могат, ама когато съм при тях и им готвя вегански неща си облизват чиниите.