Привет на всички!
Много благодаря за съветите!След доста четене,лутане и мислене,реших да направя олекотената форма на чернодробно прочистване,дадена от mer.Насочих се към нея,защото съм с прегъната жлъчка и язва на дванадесетопръстника и ме хвана страх,признавам си
.Както вече ви казах,храня се с плодове и зеленчуци,прясно изцедени сокове,ядки и поне 1 ден в седмицата съм на пълен глад,спортувам редовно.Гадното е,че имам износени стави в целия организъм.Ако трябва да цитирам докторите :"Ами грешка в ДНК-то.Така си се родила-нямаш ставно вещество.Заради това скелетният ти профил отговаря на този,на 60 год.жена.Не е хубаво,че още не си раждала и не ти го препоръчваме да го правиш,защото те чака инвалидна количка после.За болките ще пиеш лекарства,но понеже имаш язва,преди това ще вземеш хапчета за нея.Когато вече не може да се овладяват болките,ще минем на инжекции.Първо ще минеш на бастун,патерици и инвалидна количка.Най-страшни са болките." Ще оставя без коментар....Аз съм на 34г,а тогава бях на 33г.Тъй като не вярвам,че няма лечение и че това е "Божият план" за мен,реших,макар и след няколко месеца,че ще се оправя сама.Бях пристрастена към млечните продукти и сладкото,но когато направих жесток обрив точно преди Коледа,след дълго обикаляна по "най-добрите" дерматолози,прием на силни антибиотици срещу Хеликобактер Пилори,се лиших окончателно от тях.Теглих една майна на всички лекари и се "зарових" в литературата.Така попаднах и на вашия форум.Поздравления за него!Знам и вярвам,че ще се оправя!Трябваше всичко това да ми се случи,за да променя начина си на живот,да не обръщам такова голямо внимание на външния свят,заобикалящите ме хора,с които,уви,съм длъжна да общувам.Защо да ми пука какво мислят за мен,когато говорим на различни езици и споделяме различни ценности?Мисля,че успях да намеря моя път към себе си...Вече не се тревожа какво и с кого би станало някъде и някога,дали бях достатъчно добра и мила с някой си,да не би да съм засегнала някого,да мълча и да търпя наглостта и глупостта на някой,за да не станат скандали.Учили са ме,че по-умният винаги отстъпва и че на лошото не бива да се отговаря с лошо.Господ вижда всичко и той раздава правосъдие.Е,опитвам се да бъда "егоист" и да опазя себе си,физически и емоционално,да храня всеки ден душата си...За един ден спрях цигарите и не си позволявам дори и глътка вино на празници-просто ми се гади,не че съм станала фанатик.Месото никога не ми е било любимо,както и производните му,така че грам не се и сещам за тях.Интересно е,че вече не ме съблазняват и млечните.Сладкото ми е лъжица мед,петмез или сусамов тахан с мед.
Стана супер дълго,досадно и е ще го обърна още малко на "Искрено и лично"
Пожелавам ви хубав и спокоен ден!Нека усмивките,положителната нагласа и мисли да са винаги с нас
!!!