Тита ...
hahahaha Клипчето е веднъж
Вижте дискусията нямаше да премине под знака на публичността, ако не беше възникнал проблема с личната кореспонденция. Искренно се извинявам за което. ПРОСТЕТЕ !
Не е време за ПРОТЕСТ ! Нито за пазърлъци и надприказване. Нито за свалки , макар че се очертаха последните часове адски добри свалячи hehehehehe
Не знам защо са тези реакции на гневни потребители , които имат желание да ме взривят с тортил и динамит едновременно... заради това мое решение !
Уговорки не съм правила с никого. Чистосърдечно Ви моля да се преориентирате към някоя от значимите теми, към такава в която се чувствате подготвени да споделите. Има много светлина и СЛЪНЦЕ
в това , вместо да се коментира незначимия фактор Виолета.
Що се отнася до моите акции във форума, инвестирам много време, ресурс, МНОГО СЪРЦЕ
и отговорност. Моята роля никога не е била със статут на читанка. Напротив! Винаги съм филтрирала идеите си, теоритични трактовки не съм проповядвала. (Тук има хора, които прекрасно се справят с информирането и задоволяването на нуждата от познания). Моето желание е да мотивирам. Да предизвиквам импулс до степен човек не само да иска да излекува физическото тяло, а да ИЗЛЕКУВА ЖИВОТА СИ !
Една позиция, която (според много) заслужава поклон… Идея нямам, всеки както го чувства.
Днешния обзор показа, че постовете ми са рожба на емоция и са лишени от кой знае какво съдържание. Поради това смятам, че премахването им няма доведе до нарушаването на логическата последователност и няма да се подмени/загуби есенцията в дискутираните теми. Напротив ! Ще изведе хигиената на форума на едно високо ниво, премахвайки ВИТИЕВАТИТЕ публикации на момичето „от приказките за феи и принцове, прекарващо мислите си през мисловни лабиринти” .
Мега тясни са ми указателите на свободната култура в този форум. Заложен ми е някак ДНК вкуса на свободата и бунта на мисълта.
Но живеем в свят, в който свободата за жалост не се подразбира. Подразбират се забраните. Аз не съм психолог, за да знам кое как върху кого ще рефлектира. През ума не ми е минавало да обличам в словестно „одежди” понятия като „ЗЛОСТ И ОБИДА” .......... Ако мога сама да се анализирам острани смятам, че от коментарите на моите участия тук лъха и се преглъщат огромни дози спокойствие, човещина, искренност, позитивизъм .. Но явно, че това са само илюзии!
Държа едно много интересно четиво в ръцете си “ Rainbow green live – food” Гейбриъл Канзъс. Но при така създалата се ситуация, днес го подменям с текстовете на българското законодателство и правна с-ма. Ако съм в правото си и възникналата купчина въпроси, намерят своите отговори , смятам да бъда адвокат на собствените си интереси докато се удовлетворят „исканията ми.” Ако нямам това право обаче – голямо „момиче” съм, ще си понеса белезите!
Такъв казус идея нямам дали се е разглеждал някога. Но покрай нашумелите форумни полета , надявам се ще съм полезна за доста потребители. Явно не си знаем правата (ако са допуснати такива). Хем и вие ще го добавите като точка във форумните си правила !
Да са наясно хората в един момент за какво иде реч. Не съм „уплашения” тип потребител и отказа няма да ме демотивира да проуча нещата. Тъкмо обратното.
А всички онези коментари (и няколкото писма, които получих) ... в които се разчита „Фен съм ти” или ето едно от по-кратките
Имате съобщение от vodolei от Форум Земя назаем.
ВАЖНО: Това е автоматично известие. Не отговаряйте на този е-мейл.
В съобщението се съдържа следното:
Здравейте,редовно чета вашите публикации,както и други интересни неща от сайта. моля ви не напускайте форума, .......... Моля Ви!
...
Бих желала да споделя за всички Вас, че решението ми не е плод на поредното късо съединение в главата ми. Подобни коментари само утрежняват атмосферата. Затова ви моля да ги преустановите.
Относно афишираните доводи около бременността –това е не е сериозна причина да засенчи „ум остър като бръснач” както се казва, не че притежавам такъв. Но ето и повод да споделя още една истина с Вас
Благодаря за подадената ръка , за това че ме ИЗТЪРПЯХТЕ !
Пред хейтърите ми – дълбок поклон.
Но всеки човек е индивидуалност! Не може на всеки да се харесаш. Това са моите последни думи по темата. Силно се надявам и вие да се пренасочите към по-значимите теми и да "не ме вкарвате в разни филми"
God Bless !