- 100гр. ориз (варен) с лют черен пипер
- салата от краставици, зехтин, сол
- 2 банана
- около 2-3л. гореща вода
Реших да си направя спорта навик. Мина ми през главата плуване и тенис на корт, но мозъка се опита да се оправдае с финансовите средства.
Реших да бъде тичане сред природата, но мозъкът ми пак се опита да ме обори под предтекст, че сега е сезона на кърлежите.
Затова остана - велосипед сред природата и тичане в парка, или тичане сред природата с анцунга мушнат в маратонките + йога за здраво гръбче
. Голяма борба е с променянето на навиците.
Намерих една лечебна рецепта, която ще си спретна утре. Само трябва да изчакам сместа да стане готова и след това ще кажа дали има някакъв положителен резултат.
Въздействие:
Oсвобождава организма от излишни мазнини и калциеви отлагания, подобрява обмяната на веществата, кръвоносните съдове стават по-еластични; предпазва от инфекциозни заболявания, склероза, стенокардия, кръвоизлив в мозъка, предотвратява образуването на тумори, хронични заболявания на белите дробове; разтваря сгъстена кръв и кръвни тромби, премахва шум в главата и главоболие, гастрит, язва, подобрява зрението, подмладява организма и възстановява половите функции. Подобрява състоянието на целия организъм.
Приготовление:
350 г. чесън се очиства и се счуква старателно в дървено хаванче. Прибавя се 200 мл чист спирт 96%. Затваря се плътно в стъклен съд и се държи на хладно място 10 дни. След това се отваря, прецежда се през гъсто платно или 5-7 слоя тензух чрез изстискване. На 3-тия ден сместа е готова за употреба. Дозирането се извършва с капки по приложената схема. Взима се 3 пъти на ден 10 мин. преди храна, в някакъв фреш или вода.
Рецептата може да се повтори след 5 години.
Схема
Пореден ден …. Закуска …..Обяд …..Вечеря
1………………………1………….2…………3
2………………………4………….5…………6
3………………………7………….8…………9
4………………………10………..11………12
5……………………..13…………14………15
6……………………..15…………14………13
7……………………..12…………11………10
8………………………9………….8…………7
9………………………6………….5…………4
10…………………….3………….2…………1