- ябълки, мюсли
- моркови, кашу
- салата ряпа, грах, орехи
Най-впечатляващото за мен е, че въпреки, че очевидно е писана за затлъстели американци е на доста по-високо ниво от другите четива от този сорт. Харесва ми това, че не се приемат някакви неща просто така за истина, а се обяснява всичко от научна гледна точка (е, не особено задълбочено, но все пак). Малко в повече ми идва преповтарянето на едно и също нещо по 100 пъти, но нали все пак и обем трябва да се гони.
Чета я бавно книжката, още не съм я и преполовила, защото е на хартия, а това рядко ми се случва и един вид разтягам удоволствието във времето
Не купувам по принцип такава литература, нали в нета всичко има. Та може би тепърва има да се впечатлявам по-сериозно. Иначе е приятна, да.
Аз никога не съм имала проблеми с теглото, все кльощавел съм била, но тази година нещо се обърнаха нещата. Не че много съм качила, но е достатъчно, за да ми е некомфортно - а някак не намирам реална причина за такава промяна. И затова си я взех, барем нещо ми присветне къде бъркам.
Сънувах се, как подскачам по един селски път на седмото небе от щастие - бяхме си купили къщата
Ако някой продава малка, стара, здрава къща с голям двор в района между Варна и Бургас (Рудник, Круша, Равна гора, Аврен) да свирка, че зорът е голям