Тц-тц-тц, бива ли толкова спам, колеги
Нокиата е телефон за хора, които искат именно телефон, а не играчка. Аз съм имала два телефона през живота си, и двата Нокиа. Държа го за спешни случаи, мразя да го ползвам и в по-голямата част от времето дори не го знам къде е.
Петък:
- круши, моркови
- ябълка
- салата от чушки и домати, зеленчукова супа, семки, черен шоколад
Събота:
- ябълки
- 1 бира, малка веган пица, 1/2 опаковка обикновени бисквити
- салата от чушки и домати, семки
- ябълки
Неделя:
- варен кафяв ориз с леща
- варен кафяв ориз с леща, картоф и морков; фурми и сушени сливи
В неделя направих шанката. Този път стана като по учебник, на шестата чаша тръгна, на 14-тата беше чиста вода. Изобщо леко мина, само дето много се изморих, а навън като грейна едно слънце... и не можах да си почина и да поспя, излязохме на разходка. Днес ужасно ми се спи, направо едва гледам. И мускулна треска имам на всички междуребрени мускулчета от упражненията. Но съм доволна
Направих експеримент с нискотемпературното готвене, ама заради шанката не успях да пробвам резултата вчера. Сложих картоф, лук и глава чесън (цели, небелени, само ги измих) в едно гювече и го оставих на 55 градуса във фурната. След 8 часа като го извадих дори не се беше загряло особено, с голи ръце без проблем го пипах. Миришеха на готвено нещата, бяха пуснали малко вода. Но картофът определено си беше суров още. Довечера ще видя лукът и чесънът как са станали.