С оризово мляко и сокове замених кърмата аз. Странно (за мен), но се прие с охота. (Аз самата не харесвам оризово мляко). 3 дни много "страшни" за мен, но много радостни за бебетата бяха. Ние също не ползваме биберони, детски колички и пр.
Иначе отказах да кърмя, защото стана така, че се натрових се с живачни пари на 20-ти. Във физически план имах проблеми с координацията, равновесието, походката, костния апарат (доколкова, че се случи нещо в колената ми и на 2 пъти се строполясах на земята), ужасно главоболие, кожата ми придоби шоколадов загар, който след 1-я "сух" ден, изчезна. Имах доста високи нива на живак (над 6,9 мг) в кърмата. Затова и отказах интуитивно да кърмя още преди да излезнат резултатите. Съответно не бях поощрена за това си решение. Напротив. Бях обявена за НЕМОРАЛНА майка. Бях уверена, че живака е необходим за организма.. за храносмилателната система и правилното функциониране на нервната система...
май направих грешка, че не ги ваксинирах. А? Откъде така необходимия тимерозал сега