Лози, благодаря за отговора. Разбирам, изборът ти е бил с акцент захранването , та затова..
То не всички руснаци са по кефира и бульонитое баче, то толкова много народ са там гладолечители.., освен Малахов има още Войтович, Кочеренко, Столешников, Курдюмов, Андреев, Николаев, Бореев, Суворин, Щенников, Лавров..
Но да , разбира се , няма нужда от промяна на нещо, което работи добре. И аз съм на твоето мнение.
Да ти кажа, някъде бях чел , (и май че е вярно:) ), че можеш да захраниш с каквото и да е , стига да е съвсем постепенно. ( То затова и с кефир става , и с плодов сок, и с доматен.. ) Не препоръчвам да се изпробва, но аз бях правил едно 3 дневно сухо и после чудесно се захраних с едни шоколадови вафли от ЛИДЛ
( Малко на принципа: "Млад си само докато продължаваш да правиш глупости"
) Та тогава дори с моя проблемен стомах не усетих никакви нередности. Захраних се "като по вода"
А за "четивото" , не се сърди, изходих от линка ти за оцета. ( Много е слаба статията, направо е "жълта"
, приписани са му свойства , които той няма, да не говорим, че ябълковият оцет ПОДКИСЕЛЯВА , а не алкализира
Целители като Болотов и Генади Гарбузов го препоръчват при подкиселяване. Името на Болотов е достатъчно респектиращо за да нямаме никакви съмнения )
А след като се имаш за "позитивно мислеща" , приеми го не като обида , а като подарък "свише"
който има най-вече възпитателна цел.
Имам предвид - колкото и да се стараем да напишем , да сътворим нещо голямо, грандиозно .. оставим ли някое мъничко слабо местенце, нещо недоизкусурено, някаква дребна неточност .. - и прас! Точно там ни изцакват
, Много е несправедливо, но поне ни учи да внимаваме за "слаби места".
( Навремето точно така ме изцакаха при защитата на дипломната ми работа за балансовата печалба. Бях се подготвил като факир, можех даже аз да изпитвам доцента
, обаче бях вкарал едни няколко изречения ,една спорна теза, която не ми беше много ясна. ( да ме пита някой.. ) И доцента взе да ми прелиства 80те страници , и да вземе да му падне погледа точно върху този малък абзац
, аз се замотах естествено и накрая вмето 6 имах 4
)
Е говорим си , трябва да има и поразчупване , да не е само за глад и клизми