Лози, ами тогава да ти заключим темата , да си пишеш само ти в нея?
След като поставяш "ограничителни условия " за останалите съфорумци.. ?
Ти знаеш ли за "сагата" със спанака? Дето имал десет пъти повече желязо ..Десетки години във всички справочници!, вкл. научни ! дават, че съдържа десет пъти повече желязо , в сравнение от другите зеленолистни ?
В един момент някой си ( вероятно зевзек като мен
) решил да направи анализ . И какво да види?
Няма такова нещо! Желязото било колкото при всички останали зарзавати! ( е плюс-минус.. )
Върнали се назад и установили, че ставало въпрос за преместена по невнимание с един знак запетая
Не знам колко си се ровила в интернет, но мога да се обзаложа , че аз - много повече
( щото иначе щеше да го забележиш и ти ..
) И винаги откривам, че една и също тема се копира от 50 сайта и още от 40 блога..
Та и затова "източниците" са 95 %
(Да ти кажа, сериозно, така е дори в научната литература! Едни и същи данни могат да се озоват в 99 дисертации..Майка ми нали е била и преподавател по физиотерапия, разказвала ми е такива куриози
)
Но може и пък и ти да си права...
, аз само да кажа , че за мен Болотов струва повече от разни 95 % копи-пейстовци
. А също и Гарбузов, а и Надежда Семенова ( при нея в центровете й оцетът се използва като подкиселяващ агент в клизмите. ) Това са хора освен натуропати - също и практици с дългогодишна практика.
Разбирам, че те възалявам , но се надявам поне да ти помагам да не спираш с търсенето на истината
Самият оцет е дреболия, мани го , другото е важното , че си герой като цяло
( ама ще ме накараш да го тествам лично тоя оцет - ще се нагълтам с него и после с PH - метъра веднага ще ти кажа дали алкализира или подкиселява
)