Това не е вярно, че не изразяваш съмнения по отношение на Пол Брег: ти започна дълга дискусия, твърдейки, че ябълковия оцет, препоръчан от Пол Брег при захранването не бил полезен точно при захранването, защото причинявал киселинност в организма, което също не е вярно.
Не не се обиждам, защото намирам за смешно да се разделят половете по това какво четат и какво разбират. Това не са полово определящи белези. В нашия случай, ако човек прочете твоите постове тук, които са сравнително разсеяни, без да следват една логична линия и са изпъстрени с емотикони, и моите, които обикновенно са отговори на конкретни въпроси, придружени с факти и имат определена логическа постройка, то човек би стигнал до обратния извод, т.е. че мъжете са многословни, емоционални, разсеяни и се опитват да избегнат конкретна дискусия. Както виждаш подобни генерализация са абсурдни. Не споменавам сексизма въобще, само абсурда на подобно изказване.
А че отделно пита защо Пол Брег, а не някой друг, пита, също. Бях вече писала, че след 9-10 пъти успешно и много приятно захранване по Пол Брег, няма придчина да сменям метода, освен от любопитство.
Друга причина е (пиша го отново и почва да ми омръзва) е, че съм веган и повечето от руснаците препоръчват кефир или някакви млечни субпродукти или пък рибен бульон. Смятам консумацията на мляко и млечни продукти за крайно нездравословна идея, защото са канцерогенно образуващи, а и защото са продукти на жестокостта към животните.