9 ден. По-доброто състояние започна от 8 ден вечерта и продължи и на 9тия. Когато си направих, обаче, поредната клизма пак излезе нещо много черно и парченца фекалии. Тоест този път съм била значително по-замърсена от предишния път, когато на 9 ден си излезе просто малко по-мътна вода от тази, която бях вкарала в тялото си. И най-хубавото е, че се досетих защо сега е така. За първи път с мъж ми не правихме обичайните 36 часови гладувания всяка седмица. От последното гладуване приключило на 4.08(ако ме не лъже паметта) до сега така се бяхме разхайтили, макар и повечето време на сурови храни, че престанахме да си правим тези гладувания веднъж седмично. И ето резултата.
Констатирах интересен феномен този път, за разлика от всички други гладувания: от 4-5 дни кантара закова на 50 кг и не мръдна и не мръдна надолу. Години наред бях 49 кг, после през последните 3 години качих до 55 кг(гадост
) и при гладуванията свалях до 48 горе-долу. Сега не. Може би се дължи на факта, че четах една интересна статия за слънцеядството тук и реших да опитам всеки ден по няколко секунди. Може би тялото ми се е хранило така. Не знам. Във всеки случай е странно да не мръдне човек 4-5 дни от тази цифра.
Днес се захранихме с органични обелени домати, кипнати в дестилирана вода с малко чесън и след това добавих малко зехтин и ябълков оцет. Тялото ми понесе добре както винаги тази своеобразна супичка.
Утре предстоят две зелево-морковни салати, една сутрин и една вечер преди 18 часа) с малко крекери, които са готови(ура), намазани с чесън.
Вдругиден сутринта включваме плодове, на обед салата, вечер по-богат салата, в която има бяло зеле, червено зеле, стрък целина, чушка, краставица, морков, цвекло и кълнове от люцерна. До петък трябва да са позеленели. Правя ги в машината на един българин, който живее близо до Търново и от 2 години системата работи безупречно. Покълват и пускат зелени поници, които подстригвам и слагам в салатата.
Успех на всички тук.