Друго какво мога да кажа, започнах да си мисля че нещо на подсъзнателно ниво не ги "пускам" тези килограми.....какво мислите за това?
Мислите ни са нематериални, както си ги изградила, така можеш и да ги унищожиш! Изхвърли негативната енергия и вярвай в себе си! И разбери на колко много неща сме способни!
Разбери също така, че ментално може да си подготвена, да си я изчистила тази brain fog, но ще отнеме време докато събудиш тялото си! Ако усещаш, че нещо не е наред и искаш да спреш? -О, не! Не го прави! Не трябва да се отказваш, трябва да го превъзмогнеш. Отвори си една тетрадка (можеш и дневник във форума) и записвай там : "днес извървях 2 км", "правих това и това" .. Създай ситуация в главата си. Минава седмица, заставаш пред огледалото, поглеждаш се и казваш: "О, ама какво става тук! Аз не се променям!!" Като погледнеш дневника и ще разбереш, че най-вероятно не си дала всичко от себе си и твоето тяло не е имало причина да се промени. Всеки, който извършва някаква физическа активност и е на режим ден след ден и не вижда промяната, също би се оплаквал.
Отсега бъди подготвена, че ще има драматични моменти на падения и издигания до покоряването на върха. Но когато го изкачиш ще бъдеш на най-високото място на което някога си била. Прави го отново и отново, ден след ден. В това се състои изкуството на малките крачки - с печелене на вътрешните битки със самия себе си.
Ще ти споделя нещо "интимно" - и аз исках хубаво тяло, и аз имах драма с килограмите. Мислех, че всичко е въпрос на генетика. Оказа се, че всъщност в живота не винаги успява да моделира тялото си по-успешно човека с по-добрата генетика. Успява този, който е по-жилав, по-издръжлив, който никога не се отказва , а се надига готов да опита отново и отново. Това е човека в който трябва да се превърнеш и ти!
Направи си дневник. Наистина! Записвай всичко - как се храниш, какви сокове пиеш, как се чувстваш. Направи си снимка от първия ден.Обърни снимката и на гърба напиши цялата информация за теб - на колко си, колко тежиш, колко си висока, процента на подкожните мазнини, какви са обиколките ти - измери ръце, талия, ханш. С една дума ОПИШИ КАК ИЗГЛЕЖДАШ! Сложи такава снимка до огледалото си, вземи един маркер и удари един "Х". Това там ще е човека, който ти няма да си!! Кажи "чао" на първия ден от промяната си! И когато имаш трудни моменти, когато мислиш и чувстваш, че нямаш прогрес, върни се към тази снимка. Погледни данните. И разбери, че това нещо работи.
Направи го ! Започни от днес! Запиши си "за 60 дни искам да направя соковия режим и да се превърна в човека, който искам да бъда. Искам да бъда здрава, жизнена, слаба." За да превърна мечтата си в реалност, имам само 60 дни и днес е първия ден от тази възможност !!
Аз обичам предизвикателствата. И подобно мислене винаги ми е помагало, защото зад него винаги стои човека, който искам да бъда!
"Какво ще стане ако.." .. Какво ще стане ако изкарам 60 дни на този режим е 100 пъти повече от това "дали си струва да опитам?!"
ПРЕДИЗВИКВАМ ТЕ !!